Kupnja remena

18.12.2014. 15:27:00

Pojasevi se mogu koristiti kao modni detalj, pa budite oprezni kada ga kupujete da li je odgovarajućeg dizajna i u koraku s modom. Remen se oblikom, a prvenstveno bojom, treba poklapati s vašom garderobom, inače će rijetko koristiti. To je razlog zašto je dobro odabrati niz različitih remena, koji će biti namijenjeni različitim prigodama.

image

Pojas mora biti odgovarajuće veličine kako bi odgovarao vašem opsegu. Ako kupite premali remen nećete ga moći koristiti,a ako kupite prevelik pojas trebat ćete dodatne usluge, koje predstavljaju dodatni financijski teret i dodatno vrijeme koje ćete morati uložiti u njega.

Srećom, možete skratiti remen ukoliko je prevelik, pa nije potrebno da se u trgovini opterećujete izborom takvog pojasa koji bi točno odgovarao vašoj veličini. Uglavnom su remeni veći, tako da ne brinete da ste odabrali premali. Konkretno, važno je da se usredotočite na činjenicu da je remen, muški ili ženski, takav da će odgovarati vašim potrebama.

Tako i muški i ženski remen može bit kožni,koji odskače kvalitetom od ostalih,a njegova jedina mana je viša cijena. No za kožni remen možete očekivati da će trajati mnogo dulje od remena nekog drugog materijala. Trajan je proizvod koji će vam prije dosaditi nego što ćete ga iznosit ili uništiti.

Muški remen može biti jednobojan ili višebojan,baš kao i ženski remen. Dakako, dostupni su i remeni raznih uzoraka. Ako se odlučite za crni remen,on će vjerojatno pristajati na većinu odjeće koju posjedujete u ormaru.

Crni kožni remen je gotovo nužan dio vaše garderobe,jer se crna boja najbolje usklađuje sa ostalim bojama. Ukoliko još nemate crni remen, onda to može biti krajnje vrijeme da su priuštite jedan.

Neke osobe radije kupuju širu i veću odjeću, dok se neki ugodnije osjećaju u manjoj i pomalo uskoj odjeći. Nije nužno da vam je remen potreban,on može biti i samo estetski dio vaše odjeće, modni dodatak.

Ako trenutno i ne trebate remen, ali ste odlučili ići na dijetu, uskoro ćete ga zasigurno trebati, pa je bolje da kupnju obavite na vrijeme i bez nepotrebne žurbe.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe