Kupnja ručnih miksera i miksera za tijesto

28.4.2017. 14:31:38

Možete li zamisliti rad u kuhinji bez svih kuhinjskih pomagala? Možete li zamisliti rezanje ogromne količine povrća dnevno za potrebe ručka nekoliko članova obitelji? Možete li zamisliti pripremu tijesta za kruh ili pizzu bez posuđa?

image

Vjerojatno već pogađate da govorimo o mikseru. Mikseri su izvanredni kuhinjski aparati s kojima je rad olakšan i vrijeme pripreme hrane skraćeno.

Među mikserima u zadnje vrijeme su najpopularniji štapni mikseri. Prvenstveno se koriste za miješanje kuhane hrane. Prije svega važno je da oštricom štapnog miksera koja je izrađena od nehrđajućeg čelika miješamo hranu dok je još uvijek topla. Pritom se mikser neće pokvariti ili na bilo koji drugi način oštetiti.

Među popularnijim mikserima su i mikseri za tijesto. Koriste se za izradu svih vrsta tijesta i poprilično olakšavaju pripremu. Ako nam se tijesto primi za miješalice važno je da mikser ima opciju izbacivanja miješalica.

Većinom se za kućanstva prodaju ručni mikseri. Oni imaju svoje prednosti, a to su jednostavna uporaba i lakoća. Lako se koriste u malim prostorima i lako se mogu prenositi ako je to potrebno. Kada govorimo o ručnim mikserima na umu imamo miksere za tijesto, ali i drugi mikseri mogu lako biti ručni pa imaju posebne nastavke za miješanje tijesta.

Veličina posude treba biti veličine koja odgovara vašim potrebama. Radije se odlučite za kupnju veće posude jer u njoj možete pripremiti i manje količine hrane. Znatno više poteškoća će te imati u slučaju da je posuda premalena, jer u tom slučaju morat će te posao dvaput ponavljati ili koristiti više posuda.

Često se dogodi da onog miksera kojeg vi želite kupiti nema na skladištu. Saznajte koliko traje isporuka odabranog miksera i radije pričekajte nekoliko dana jer u tom slučaju dobivate ono što želite. Rok dobave je inače vrlo kratak i traje maksimalno nekoliko dana. Rok isporuke određuje trgovina, tako da neke proizvode naručuju češće, a neke rjeđe.

Prilikom kupnje provjerite i cijenu dostave ako odlučite naručiti proizvod od kuće. Troškove dostave uključite u konačnu cijenu jer u mnogim online trgovinama isporuka skupljih proizvoda je besplatna.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe