Kupnja zimskih kapa, šalova i rukavica

18.12.2014. 21:50:00

Kape, šalovi i rukavice su tri komada odjeće koji će vam biti potrebni svake zime, bez obzira koliko će duga i hladna biti. Iz tog razloga, kape, šalove i rukavice kupujemo prije početka zimske sezone, a tada će nam na raspolaganju biti i velik izbor proizvoda, dok u razdoblju nakon nove godine nećemo imati takav izbor, jer će bolje i jeftinije kape, šalovi i rukavice već biti prodane.

image

Kožne rukavice će najbolje zaštititi vaše ruke i kupovina takvih rukavica je najprimjerenija za svakodnevnu upotrebu. Kožne rukavice najbolje održavaju temperaturu vaše ruke i sprječavaju hipotermiju, čak i na ekstremno niskim temperaturama. Inače, kožne rukavice su dosta skuplje od pamučnih rukavica, ali nećete požaliti ako ih kupite.

Za razliku od kožnih rukavica, na skijanju ćemo koristiti skijaške rukavice. Skijaške rukavice su obavezni dio skijaške opreme, bez njih bi skijanje bilo puno manje ugodno. Nakon skijanja je važno osušiti skijaške rukavice jer će u protivnom brzo dobiti neugodan miris mokrog i vlažnog materijala. Skijaške rukavice mogu imati i ušivene jastučiće, koji štite vaše ruke kod padova.

Zimske kape su potrebne u hladnim danima, kao i na skijalištima. Ako koristite kacigu za skijanje, zimska kapa vam neće biti potrebna, ali pri rekreativnom skijanju se kacige koriste vrlo rijetko.

Zimske kape i skijaške rukavice će vam spriječiti mnoge prehlade, koje bi vas napale tokom zime pa nemojte biti škrti pri kupnji tih stvari. Uz pravilnu zimsku zaštitu možete uštedjeti pri kupnji različitih lijekova za prehlade i preventivnih vitaminskih napitaka.

Tokom zime, a posebno u predbožićnom vremenu imamo puno mogućnosti za darove u vidu kapa, šalova i rukavica, koji su savršeno pogodni darovi za to vrijeme. Kape, šalove i rukavice mogu biti dar sam po sebi, ili dodatak ostalim stvarima koje darujemo nekome. Ukupna vrijednost paketa ovisit će prvenstveno o tome koliko osoba znači za vas i koliko novca ste spremni dati za darove u tom trenutku.

Za kupnju tih predmeta možete otići u bilo koji veći trgovački centar ili trgovinu koja je specijalizirana u prodaji robe i robnih proizvoda. Posebna je kupovina na novogodišnjim štandovima, koji se mogu naći u svakom većem gradu. Takvi štandovi su namijenjeni za prodaju proizvoda koji su dizajnirani za zimu, a kape, šalovi i rukavice su definitivno jedan od tih proizvoda.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe