Kupnja žičnog telefona

18.12.2014. 18:23:00

Telefoni su vrlo važan dio tehnologije, bez koje mnogi ljudi ne mogu zamisliti život. Unatoč činjenici da fiksne telefone zamjenjuju mobiteli u sve više kućanstava, još uvijek su fiksni telefoni prisutni.

image

Fiksni telefoni se međusobno razlikuju po tome jesu li žičani ili bežični. Žičani telefoni su pogodni za ured ili dom, ali bi svakako prije kupnje telefona trebali uzeti u obzir vaše želje i potrebe, te količinu novca koju ste spremni potrošiti. Neće biti zahtjevno pronaći odgovarajući telefon jer je mnogo modela na tržištu.

Inače, žičani telefoni, osim niske cijene imaju dobar zvuk i jednostavni su za korištenje, te sadrže dobrim dijelom elektromotor koji ih pokreće, pa ne trebate brinuti o tome jeste li zamijenili bateriju. Nedostatak je taj da ne možete biti u pokretu i razgovarati, kao što to možete sa bežičnim telefonom. Prije nekoliko godina fiksni telefon nije nudio nikakve dodatne funkcije, dok danas možete spremati telefonske brojeve, imate opciju identifikacije poziva i slično. Te također na njemu možete vidjeti vrijeme i datum.

Telefoni su danas nužno zlo, htjeli mi to ili ne. Na raspolaganju imamo mnoge druge načine telefonije, poput VoIP telefonije. Za tu telefoniju morate imati router te je ona gotovo besplatna, ali za nju vam je potreban internet.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe