Kupnjom hrvatskih proizvoda, kao što su pećnice, pomažemo domaćem gospodarstvu

18.12.2014. 18:01:00

Pri kupnji ili samo djelomičnoj rekonstrukciji kuhinje glavni dio troška će biti kupnja aparata, kao što je pećnica. Vaša pećnica može biti još funkcionalna, ali ju je mudro zamijeniti s ekonomski isplativijom.

image

Ako vaša stara pećnica još funkcionira, a odlučili ste ju zamijeniti novom, staru uvijek možete pokloniti nekom kome je potrebna, tako nekom činite uslugu, a usput čuvate prirodu. Ako štednjak dajete prijateljima ili poznanicima, raspitajte se prije hoće li se možda radi tog vašeg čina uvrijediti. Sigurniji način je da pećnicu ponudite na internetu, te će vam se tako javiti ljudi kojima je ona stvarno potrebna.

Kad kupujete novu pećnicu, plaćate ovisno u kojem je ona energetskom razredu, jer će to u budućnosti značiti manju ili veću potrošnju struje. Ugradbena pećnica mora se uklapati u prostor koji posjedujete, te je potrebno nakon smještanja pećnice pobrinuti se za instalacije, pogotovo da su instalacije ispravne i da su dobro spojene.

Za podršku domaćeg gospodarstva možete se odlučiti za neke od pećnica koje se proizvode u našoj zemlji. Končareve pećnice su primjer jedne od pećnica koje možete kupiti. Prije kupnje raspitajte se za cijene pećnica, koje možete provjeriti i na našoj stranici.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe