Kupovina digitalnog playera

18.12.2014. 8:37:00

Digitalni player vam omogućava da iz udobnosti naslonjača lako upravljate svim multimedijalnim sadržajem – da gledate najdraže filmove, slušate glazbu, surfate webom i gledate fotografije. Na tržištu ćete danas naći najrazličitije modele i proizvođače digitalnih playera, a razlikuju se po cijeni, broju funkcija i tehničkim karakteristikama.

image

Ako ste se odlučili za kupovinu jednog takvog multimedijalnog uređaja važno je da odredite cijenu koju ste spremni platiti. Multimedijalni playeri međusobno se razlikuju po broju funkcija, sposobnosti i drugih tehničkih značajki pa će o svemu tome ovisiti i cijena.

Media player nudi vam cijeli niz različitih mogućnosti i karakteristika pa uz pomoć takvog playera možete slušati glazbu, gledati filmove i fotografije u najvećoj kvaliteti. Imaju ugrađen tvrdi disk na koji možete pohraniti sav multimedijalni sadržaj te priključke poput USB-a ili HDMI-a. Prije kupovine provjerite koje sve formate podržavaju – prvenstveno pazite na razne audio, video i foto formate te na formate titlova za filmove.

Kao što smo i spomenuli, media player možete koristiti i za surfanje internetom. Media playeri odličan su izbor za sve koji žele uživati u HD slici i odličnoj kvaliteti zvuka, na televiziji prijateljima pokazivati fotografije sa putovanja i uživati u glazbi. Naravno, da biste postigli maksimum kvalitete slike i zvuka potrebni su i kvalitetan LCD/LED zaslon te dobri zvučnici. Ako izaberete player sa opcijom Windows Media Video moći ćete puštati i multimedijalni sadržaj sa svog računala.

Konačna odluka u potpunosti ovisi o vašim željama i mogućnostima, odabir je velik pa smo sigurni da će svatko pronaći pravi media player za sebe.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe