Kupovina guma promjera 15"

18.12.2014. 17:39:00

U potrazi ste za odgovarajućim automobilskim gumama? Gume na vašem automobilu su se već istrošile i došlo je vrijeme za kupovinu novih? Ili kupujete novi set guma zbog zakonskih odredbi? Koristite li cijele godine samo zimske gume? Ili cijelo vrijeme vozite sa cjelogodišnjim gumama pa sa sobom uvijek imate i lance za gume? Ne brine vas razlika ljetnih i zimskih guma?

image

Ako ste se pronašli u nekim od gore navedenih pitanja, mi ćemo zaključiti da spadate u skupinu onih koji očito ne cijene dovoljno svoju sigurnost, život ni zdravlje. Dobre gume, zimske ili ljetne, ključan su faktor vaše sigurnosti na cesti, i naravno, sigurnosti drugih sudionika u prometu. Ako nastavite zanemarivati stanje guma na svom automobili mogli biste težim putem naučiti da je cijena novog seta guma daleko manja od cijene potencijalne prometne nesreće...

Zato pripazite na stanje guma i redovito ih mijenjajte. Njihova cijena ovisit će prvenstveno o njihovoj veličini. Gume promjera 15" danas su najuobičajenija vrsta guma korištena na osobnim automobilima, ali do prije nekoliko godina to nije bilo tako. S pomacima u dizajnu, obliku i veličini osobnih automobila mijenjaju se i veličine i promjeri guma pa su tako danas uobičajene 15" gume, nekada bile prilično rijetke i koristile su se samo na luksuznim vozilima. S tim na umu, s pravom možemo očekivati da će se trend opet promijeniti i da će 15" gume u budućnosti postati rjeđe korištena veličina guma.

Ako vašem automobilu odgovaraju gume promjera 15" na tržištu ćete danas pronaći zaista veliki izbor različitih proizvođača i širina guma. Ta pojačana konkurencija među proizvođačima vama će donijeti veću dostupnost traženih guma i svakako, bolju cijenu.

I na našim stranicama – Jeftinije.hr - možete pronaći veliki izbor automobilskih guma. Podijelili smo ih u tri osnovne, sezonske kategorije – ljetnih, zimskih i cjelogodišnjih guma u rasponu veličina od 13" pa sve do iznad 20". Cilj nam je bio prikazati vam najpovoljnije cijene guma koje se danas mogu pronaći na tržištu. Mislili smo i na vas koji možda niste sigurni kakve točno gume vam trebaju pa ih na Jeftinije.hr-u možete usporediti ne samo po cijeni i veličini nego i drugim tehničkim karakteristikama.

Nemojte zaboraviti da je stanje i kvaliteta guma često onaj odlučujući faktor za izbjegavanje sudara i nesreća na cesti. Kod odabira se vodite ne samo cijenom, nego i tehničkim karakteristikama guma, ali i mišljenjima drugih korisnika ili preporukama poznanika i prijatelja.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe