Kupovina i konzumacija dodataka prehrani

18.12.2014. 3:16:00

Sve brži tempo života, sve manje slobodnog vremena i sve veći stres na radnom mjestu, koji brzo prelazi u naš privatni život te nam onemogućuje pravilnu prehranu, tj. unos dovoljne količine vitamina. U tom slučaju, dodaci prehrani su idealno rješenje, s kojim možete poboljšati unos tvari, koje su tijelu potrebne. Odgovarajući dodaci prehrani mogu povećati otpornost ili ublažiti utjecaj stresa.

image

Zasigurno, da neki dodaci prehrani mogu biti opasni, prije svega ako ste alergični na neke stvari. Zato vam savjetujemo da se prije kupovina informirajte s vašim liječnikom, koji će vas najbolje savjetovati o različitim dodacima prehrani i njihovim sastojcima, te koji su najprikladniji za vas. Preporučamo vam da se uvijek odlučite za kupovinu dodataka prehrani, koji su napravljeni od prirodnih tvari. Također, dobro je odabrati dodatke prehrani od svjetsko poznatih proizvođača. Tako će svaki dodatak prehrani biti siguran za vaše zdravlje.

Zacijelo još uvijek vrijedi, da su prirodni vitamini, koji su prisutni u voću i povrću, još uvijek najbolji za vaše zdravlje, no ponekad smo više-manje prisiljeni odlučiti se na dodatke prehrani. Vitamini su najvažniji tokom zime, jer se uz odgovarajuću dozu vitamina možemo bolje obraniti od raznih gripa i prehlada. Što se tiče voća i povrća, nikada ne možemo sa sigurnošću znati, koji vitamini su u njima prisutni te zbog toga teško unesemo pravu količinu vitamina. Svaki dodatak prehrani ima zapisane vrijednosti, te je zbog toga lakše voditi evidenciju.

Dodatak prehrani je i aloe vera. Aloe vera je ljekovita biljka, koja se koristi u raznim dodacima prehrani. Aloe vera je primjerna i za izradu domaćih lijekova, no takva izrada može biti opasna, ako se ne razumijete u te stvari te ako imate stare recepte.

Prilikom kupovine dodataka prehrani, obratite pozornost i na cijenu, ali neka to nije vaš glavni i jedini faktor, koji odlučuju o kupovini proizvoda. Vaše zdravlje je predragocjeno, da bi na njemu štedjeli.

Najnižu cijenu različitih dodataka prehrani, koji su prisutni na našem tržištu, možete naći na našoj weba stranici jeftinije.hr. Možete i pročitati mišljenja korisnika, što misle o određenom proizvodu, koji su već koristili. Isto tako i vam savjetujemo, da nakon kupovine i vi upišete svoje mišljenje o proizvodu, koji ste koristili i koji je objavljen na Jeftinije.hr.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe