Kupovina i odabir kupaćih kostima

18.12.2014. 5:46:00

Kada pomislimo na kupaće kostime, prva asocijacija su nam praznici, more, sunce i puno zabave. Zato je važno, da izaberete kupaći kostim, u kojem ćete se osjećati opušteno i udobno te koji najbolje odgovara vašem stasu. Postoje različiti modeli i boje ženskih kupaćih kostima, isto vrijedi bi za muške kupaće kostime, među kojima su najpopularnije klasične kupaće hlače!

image

Kao i prilikom kupovine ostale odjeće, prilikom kupovine kupaćih kostima treba izabrati one, koji će najviše odgovarati vašoj građi. Različiti kupaći kostimi odgovaraju različitim građama tijela. Ponuda za ženske kupaće kostima je vrlo široka, tako da možete birati između različitih modela, kao što je bikini, jednodijelnih kupaćih kostima, tankini, monokini, itd.

Ženski kupaći kostimi mogu biti različitih boja, krase ih različiti uzorci i otisci, a proizvedene su iz raznih materijala. Dok su jednodijelni kupaći kostimi najbolji izbor za kupanje u zatvorenom bazenu, dvodijelni kupaći kostimi najpopularnija odluka za ljetne dane, koje provodite na plaži. Odaberite takve kupaće kostime, koje će naglasiti vaše dobre strane i skriva, one nepoželjne.

Uz pravi model kupaćeg kostima, možete naglasiti vaš dekolte, sakriti trbuh, te uz pravi oblik hlačica vaše će noge izgledati duže i još više vitke. Odabir ženskog kupaćeg kostima ovisi o vašim navikama na plaži, da li većinu vremena provodite ležeći na plaži ili ste aktivni te da li preferirate neki sport, kao odbojka na pijesku ili slično.

Najvažnije je da je gornji dio kupaćeg kostima prave veličine i oblika, jer samo tako može kupaći kostim lijepo oblikovati vašu figuru te grudima pružiti potporu. Za manje grudi prikladni su trokutasti grudnjaci bez žice, dok su za veće grudi najprikladniji kupaći kostimi klasičnog modela.

Ako želite naglasiti dekolte, onda odaberite kupaće kostime, koji se vežu iza vrata. Dok za manje grudi postoji još jedan model, bez naramenica. Ponuda ženskih kupaćih kostima je vrlo bogata, dok se muški najčešće odlučuju za klasični model kao tijesne ili široke kupaće hlače.

Muške kupaće hlače moraju biti napravljene od materijala, koji se brzo suši na suncu i koje nude maksimalnu udobnost. Muške kupaće hlače dostupne su u različitim bojama. Ako se bavite sa sportom, onda je važno, da odaberete kupaće hlače u kojima će vam biti udobno te koja vas ne će ometati priliko rekreacije. Isto kao i za ženske kupaće kostime, i za muške kupaće hlače je vrlo važna prava veličina.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe