Masturbatori su popularna erotska igračka za muškarce

18.12.2014. 21:38:00

Masturbatori su erotska pomagala namijenjena samozadovoljavanju, a najpopularniji su u obiku umjetne vagine ili navlake za penis. Iako su namijenjeni muškarcima mogu biti odličan izbor i u erotskim igrama u paru.

image

Masturbatori u obliku umjetne vagine izrađeni su od mekih materijala kako bi se postigao što realniji ugođaj i osmišljeni su kako bi bili dostojna imitacija ženskog spolnog organa. Umjetna vagina ima tako unutarnje izbočine koje kod nekih modela mogu i vibrirati. Iako su masturbatori najpopularniji u obliku umjetne vagine postoji i drugih imitacija – usta ili stražnjica te masturbatori u obliku navlaka za penis. Već smo spomenuli, možete izabrati i masturbatore s ugrađenim vibratorima pa čak i na daljinsko upravljanje. Dostupni su u raznim veličinama, bojama i po različitim cijenama.

Kod odabira masturbatora pazite da je izrađen od kvalitetnog materijala koji je ugodan za kožu. Mora biti elastičan, mekan i jednostavan za održavanje i čišćenje. Erotske igračke poputa masturbatora nikada ne biste smjeli dijeliti s drugima, a na tržištu postoje čak i masturbatori za jednokratnu upotrebu.

Za izradu se najčešće koristi takozvani cyberskin materijal, ali mogu biti izrađeni od silikona, meke plastike, posebne gume ili lateksa. Kao i ostalia erotska pomagala i igračke, i masturbatore morate pravilno održavati i u tom pogledu možda je najpraktičniji masturbator izrađen od silikona.

Igračke za odrasle više nisu tabu, pomoći će vam u postizanju neslućenih užitaka pa ih potražite u erotskim trgovinama ili u online seks shopovima. Kupnju temeljite na cijeni i kvaliteti, i izaberite masturbator koji će biti ugodan za upotrebu i jednostavan za održavanje.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe