Modni dodaci

18.12.2014. 23:45:00

Modni dodaci poput ženske torbe mogu biti upravo šlag na torti koji će upotpuniti vaš modni stil i učiniti ga posebnim. Oni su bezvremenski modni detalji koji se mijenjaju iz sezone u sezonu, raznih su veličina, oblika i boja. Možemo reći da su mnogim ženama najbolji prijatelji, nudeći ženi utočište bez kojeg ne mogu na dnevnoj bazi. Najtraženiji modni dodatak ove sezone je svakako torbica.

image

Koje modne trendove nam donosi kolekcija jesen-zima? Među najtraženijim trendovima su ženske torbe koje imaju oblik muške aktovke. Poslovna torba je trenutni trend, postao je to još u proljeće, a od tada ju nose mnoge poznate osobe. Također su među trendovima i raznolike torbe u obliku vrećica među kojima sigurno pronaći neku za svoj stil.

U ormaru svake žene moraju biti najmanje tri različite torbice koje se mogu usklađivati s ostalim modnim dodacima te tako stvarati casual, elegantni i zavodljiv izgled. Dakle, dok dnevnom looku najviše odgovaraju muške poslovne torbe i vrećaste torbe, večernjem looku više odgovaraju manje torbice koje imaju modne dodatke kao što su zlatni i srebrni remenčići, zakovice ili slično. Modne dive će si priuštiti torbicu u crvenoj boji, a poželjne su boje jeseni ili klasična crna.

Ako se dotaknemo materijala koji prevladavaju među ženskim torbama, neizostavni su primjerci od kože ili pak od kože gmazova, zmija ili krokodila. Bilo da se radi o maloj crvenoj, kožnoj ili velikoj torbi, ona je modni dodatak koji je neizostavan u svakoj sezoni. Cijene ženskih torbi su također različite, neke mogu biti za vaš platni razred, a neke daleko iznad njega.

A kada već spominjemo novčanik, možemo reći da su novčanici, kao modni dodatak, poznati još od srednjeg vijeka. Iako je to modni detalj na koji smo svi navikli, do ovog stoljeća nije privlačio veliku pozornost. No, to se polako mijenja. Iako je modni dodatak koji se nosi u torbici ili džepu, dobiva sve veći značaj. Zainteresiranost za novčanike sve više raste, bili oni ženski, muški ili dječji, od tkanine ili kožni, mogu biti namijenjeni za čuvanje novaca ili fotografija i kartica. Muškarci imaju naviku kupovati kožne novčanike koje čuvaju u stražnjem džepu hlača, dok žene više vole torbice različitih boja i oblika.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe