Motocikli su popularan način prijevoza

18.12.2014. 10:20:00

Motocikli su popularan način prijevoza. Dostupni su u različitim oblicima, snazi, cijeni, te se razlikuju po tome kakvoj su vožnji namijenjeni. Dakle, prije nego kupite motor, razmislite gdje ćete se s njim najviše voziti, koliku snagu želite da ima i koji model želite odabrati. Popularni motori su marke Husqvarna motori, a za gradsku vožnju Suzukijevi modeli motora.

image

Dizajn motora ovisi o tome za što ćete ga koristiti. Može biti za cestovne utrke, duga putovanja, vožnju po gradu ili nešto drugo. Motocikli su svrstani u četiri kategorije i to L1, L2, L3, L4. Kad se odlučite na kupnju motocikla morate obratiti pozornost na nekoliko osnovnih značajki.

Motocikl mora imati primjereno sjedište, kako bi lakše upravljali i kontrolirali motor na cesti, treba imati snagu i težinu koju možete kontrolirati. Nije svaki model pogodan za svakoga.

Kao što je već spomenuto modeli su podijeljeni u četiri kategorije. To su L1 na dva kotača i njihova najveća brzina može biti do 45 km/h, druga skupina L2 uključuje dva kotača i prikolicu sa istom brzinom. Kategorija L3 su motorna vozila na dva kotača bez prikolice i sa najvećom brzinom većom od 45 km/h. Njihov motor ima više od 50 cm3. L4 motorna vozila su na 3 kotača s prikolicom i maksimalnom brzinom od 45 km/h. Proizvođači su nedavno pokazali da električni motor također može biti konkurentan i atraktivnog izgleda.

Možete se odlučiti za Husqvarna električni motor. Oni su namijenjeni za sve koji se žele voziti gradskim ulicama, te su prikladni za mlađe vozače. Ako želite s njim na brdovita mjesta, potrebno je zamijeniti mu gume. Pozitivne osobine su mu da ne zagađuje zrak i vrlo je tih. Husqvarna motori su inače namijenjeni za motocross, a možete birati između različitih modela. Također, poznati brand su Suzuki motori različite snage i performansi. Dizajnirani su prvenstveno za korištenje na cesti i duga putovanja.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe