Naušnice su idealan dar

18.12.2014. 3:40:00

Naušnice su nakit koji će uljepšati izgled svake žene. Mogu biti zlatne ili srebrne, a prije nego ih odlučite nositi morate posjetiti zlatara koji će vam izbušiti rupe za naušnice.

image

Naušnice su dobra ideja za poklon jer imate mnogobrojne mogućnosti izbora, izrađene su iz raznih materijala te su raznih oblika. Kada kupujete naušnice za ženu morate obratiti pozornost kakav nakit voli, da li je on minimalistički i jednostavan ili više voli šarenilo. A naravno možete izabrati između onih klasičnih, zlatnih ili srebrnih, koje također dolaze u mnogim različitim oblicima. Za razliku od prstenja, naušnice imamo u različitim veličinama, koje ćete odabrati također ovisi o ukusu žene kojoj su namijenjene. Praktičan su dar zato što su im i cijene različite, pa lako možete izabrati neki model koji vam je cijenom prihvatljiv. Naušnice od srebra ili bižuterije su jeftinije, a one zlatne su ipak nešto skuplje. Zlatne naušnice mogu biti izrađene od žutog ili bijelog zlata, male ili velike, te mogu imati drago kamenje, također različitih veličina. Veličina i oblik također se biraju prema dužini kose, ako žena ima kratku frizuru pristajat će joj sitnije naušnice, dok ženama s dugom kosom pristaju svi oblici. Naušnice ne moramo nužno nositi samo na uhu, također ih možemo staviti na nos, pupak, jezik, obrve... To se naziva "piercing", a kod mladih ljudi je danas vrlo popularan. Bušenje tih dijelova tijela je puno bolnije od uha, a i upale su češće.

Muškarci koji se odluče na nošenje naušnica, obično nose samo jednu, na jednom uhu, a ponekad i na oba. Ako nose samo na jednom, sami odabiru hoće li to biti lijevo ili desno, iako je češći slučaj lijevo. Naušnice za "piercing" su obično od različitih materijala, kao što su platina ili titan.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe