Neophodno posuđe u svakom domaćinstvu

2.5.2017. 11:44:28

Kuhinjski pribor kao rezač, sokovnik i vaga, olakšavaju vam pripremu vaših najdražih jela te su neprocjenjivi kuhinjski pribor u svakom domaćinstvu!

image

Digitalne vage su namijenjene za svaki dom, a možete izabrati između različitim modernim oblicima i veličinama različitih proizvođača. Pomoću kuhinjske vage možete lagano izmjeriti količinu sastojaka, koji su vam potrebni za pripremu jela. Na tržištu je velika ponuda proizvođača, koji u svojoj ponudi nude vage, koje se među sobom razlikuju i u cijenama.

Digitalna vaga ima zaslon na kojem vam se prikaže težina. Vage su napravljene iz različitih materijala, a one više kvalitete napravljene su nehrđajućega čelika i imaju i prilogu mjernu posudu isto tako od nehrđajućeg čelika. Najmodernije vage imaju posudu, koja djeluje kao termometar, što je prigodno kod priprave umaka.

Kuhinjska vaga dolazi u više veličina, te neki modeli se mogu montirati na zid. Možete se i odlučiti za model, koji ne trebate uvijek iznova upaliti i ugasiti, već se automatski ugasi kada uklonite posudu. Vrlo je važno, da je vaga precizna te jednostavna za čišćenje, jer se u kuhinji brzo uprlja.

Bitan dio svakom domaćinstva su različiti rezači kao mlin za meso, salamoreznica ili sjekač povrća. Rezači kao salamoreznica dolaze u ponudi kao ručni ili automatski. Međusobno se razlikuju i po veličine noža. Za domaćinstva su najprikladniji rezači, koji imaju nož veličine cca 20cm.

Salamoreznica mora biti jednostavna za čišćenje i uzdržavanje, a možete i izabrati različite modele i veličine. Neki rezači imaju opciju automatskog oštrenja noža. Od svih rezača, mlin za meso je najbolji za pripremu mesnih proizvoda. Rezači se mogu koristiti i za rezanje povrća i sličnih namirnica.

Sokovnik je kuhinjski pribor, koji možemo naći u svakom domaćinstvu. Izvrstan je za pripremu zdravih napitaka punih vitamina. Električni sokovnik cijeđenje voća, kao što su naranče ili limuni, čini jednostavnim. Naravno, možete izabrati između više modela, sokovnik može biti jednostavan ili sa više funkcija.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe