Obavezni zimski modni dodaci

18.12.2014. 7:10:00

Kako vam zimi ne bi bilo hladno, brinu zimski modni dodaci kao što su dugački pleteni šalovi, različite kape i pletene ili kožne rukavice. To su najpopularniji modni dodaci, koji su važan dio vaše dnevne garderobe i zbog kojih vam neće biti hladno!

image

Zimski modni dodaci nemaju samo zadaću da vas štite pred hladnoćom, već služe kao odličan dodatak, koji stavlja točku na i vašem izgledu. Pokrivala kao što su različite kape nisu primjerena samo za skijanje, već vas svakodnevno štite od prvih pahulja. Kape su dostupne ne samo u sportskim oblicima, već i u modernim varijantama kao što su na primjer beretke i šeširi. Kape su najčešće pletene i jednobojne ili u više boja. Mogu ih krasiti i različiti pleteni uzorci i dodaci kao što su cvijeće ili resice.

Sve popularniji modni dodaci su ženske kape ukrašene krznom. Isto nalazimo i na pletenim kapama. Kod kape najvažnije je da je ugodna na dodir i da je odgovarajuće veličine, što znači, da ne smije biti premalena ili prevelika.

Šalovi su modni dodatak, koji možete nositi kroz cijelu godinu jer je primjeren za sva godišnja doba. Mijenja se jedino materijal od kojeg su izrađeni. Dok u toplim mjesecima najbolje pristaju lagani šalovi i marame, tokom zime se ne može bez dugog pletenog šala. Može biti jednobojan ili šaren.

Šalovi su svakako modni dodaci koji vas po zimi ugodno griju i štite. Svaka sezona donosi nove modne trendove šalova i sve su popularniji šalovi koji sežu gotovo do poda. Izrađeni od različitih vrsta vune, mekani i različitih uzoraka, šalovi su primjereni za svaku prigodu, sportsku ili poslovnu.

Za potpun zimski izgled brinu rukavice, koje mogu biti pletene ili kožne. Rukavice se međusobno razlikuju i po dužini, dosežući do zapešća ili laktova. Također, možete birati između rukavica bez prstiju za lakše prianjanje, rukavica motorističkog izgleda ili klasičnih pletenih različitih boja i uzoraka.

Dame se najčešće odlučuju za klasične crne kožne rukavice, koje najbolje pristaju dnevnom izgledu, dok za sportske aktivnosti preporučamo nepropusne i ekstra tople sportske rukavice. I muškarci biraju klasične kožne rukavice, iako su primjerene i pletene u tamnim bojama kao što je crna.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe