Obuća za slobodno vrijeme

18.12.2014. 9:40:00

Obuća za slobodno je vrlo raznolika, dok tokom zime koristimo uglavnom toplu odjeću kao čizme, a u toplijim mjeseci tražimo obuću za slobodno vrijeme u kojoj nam ne će biti vruće. Sandale su najbolji primjer te vrste obuće. Bez obzira da li je ljeto ili zima, najvažnije je da nam naša obuća daje udobnosti kvalitetu.

image

Obuća za slobodno vrijeme, koju nosite po jeseni i zimi, mora biti topla i vodootporna, da vaše noge ostanu suhe. Cipele i čizme moraju biti proizvedene iz kvalitetnog materijala popust kožne ikako obi vaše noge u njima mogle odisati i imanje se znojiti.

Kožne čizme su također dosta izdržljive, te ako ih pravilno uzdržavate, njihov vijek trajanja može biti dug. Dakako da je prava koža skuplja od umjetnog, ali je i toplije i mekše. Važna karakteristika na koju morate paziti, kada kupujete obuću za slobodno vrijeme, da imaju dobar potplat. To je jako važno zimi, kada je tlo zaleđeno te vaše cipele moraju biti prilagođene tim vremenskim uvjetima. Kod muške obuće, najpopularnije su one cipele, koje su prilagođene svim vremenskim uvjetima.

Sandale su najpopularnija proljetna i ljetna obuća za slobodno vrijeme, koja je kontrastna zimski obući. To je obuća, koja se nosi na bosu nogu, a postoji puno različitih modela sandala. Dame mogu izabrati među sandalama za posebne prilike s visoko ili nisko petom, te sportskim sandalama za sportske aktivnosti. Sandale se razlikuju i po materijalu od kojeg su napravljene, no najvažnije je da vam je u njima udobno te da vam pristaju. Odgovarajuća veličina je najvažniji kriterij po kojem se kupuje obuća.

Obuća za slobodno vrijeme ne smije vam biti premala ili vas žuljati, no ne smije vam biti ni prevelika. Brojevi obuće nisu uvijek isti, jer kod različitih proizvođača mogu veličine razlikovati. Obuća je bitan dio svake garderobe, dok njen izbor ovisi o stila i ukusa.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe