Odaberite brisače za automobil

18.12.2014. 20:14:00

Brisači su važan dio opreme, te značajno utječu na vašu sigurnost prilikom vožnje u lošim vremenskim uvjetima. Međutim, često ih uzimamo zdravo za gotovo, kao nešto što dolazi sa automobilom. Tako je sve dok rade kako bi trebali i dok ih ne trebamo zamijeniti.

image

Ako vaš automobil treba nove brisače, a ne znate koji su najbolji, razmislite zašto su se stari uništili. Odaberite nove brisače koji će najbolje odgovarati uvjetima u kojima vozite. To će vam pomoći da se vi i vaši suputnici osjećate sigurno, čak i kada vozite u teškim vremenskim uvjetima. Saznajte što je razlog da su se vaši sadašnji brisači oštetili. Nisu svi brisači dobri za svakog vozača. Povoljni brisači su dizajnirani za blage klime. Zimski brisači su puno trajniji od običnih, zato što su izrađeni od tvrđe gume. Dobri brisači se ne zamrznu tijekom zime na staklu, a zbog aerodinamičnog dizajna su također bolji na autocesti kad je brzima veća. Kako bi dobro brisali, moraju vršiti određeni pritisak na staklo. Ako su vaši stari brisači imali pukotine razmislite o kupnji onih koji su otporni na UV zrake. Ljeto i sunce mogu oštetiti vaše brisače do te mjere da se raspucaju. Osim brisača od gume ima onih koji su izrađeni od silikona i otporni na sve vremenske uvjete. Za bolju vidljivost prilikom vožnje, trebate paziti da vam radi filter koji raspršuje vodu.

Na tržištu postoji širok izbor auto brisača za sve tipove vozila. Izaberite one koji odgovaraju vašem tipu automobila, ali pripazite na vremenske uvijete i klimu mjesta gdje živite.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe