Odaberite erotsku odjeću i donje rublje u kojem ćete se osjećati zavodljivo

18.12.2014. 11:25:00

Nošenje erotske odjeće i izazovnog donjeg rublja najpopularniji su način kako možete začiniti svoj seksualni život. Možete izabrati razne korzete, zavodljive gaćice i grudnjake, seksi kostime izrađene od kože ili lateksa, samostojeće čarape s halterima ili brojnu drugu erotsku odjeću.

image

Korzet je omiljen i popularan komad erotskog donjeg rublja kojeg se često nosi i vani, naravno ako nije previše izazovan. Korzetom ćete istaknuti lijepe obline, struk i grudi. Može biti napravljen od čipke, kože, lateksa, svile, pamuka ili bilo kojeg drugog materijala, a kopča se vezivanjem ili gumbima na leđima. Možete izabrati i jako izazovne korzete koji imaju otvorene košarice za grudi ili neke malo klasičnije i zatvorenije. Kvalitetan korzet, napravljen od prirodnih materijala platit ćete i do tisuću kuna, dok one koji se nose kao donje rublje možete naći po malo povoljnijim cijenama.

Samostojeće čarape u kombinaciji sa haterima mogu biti jako izazovne i seksi. Mrežaste ili prozirne, jednobojne ili s uzorkom, kombinirajte ih s halterima i sigurni smo da ćete postići željeni efekt. Pripazite samo na odabir prave veličine, a ostalo birajte prema prilici i vlastitom stilu.

Erotska odjeća i donje rublje namijenjeni su intimnim trenucima uživanja sa partnerom/icom i kada ih kupujete pripazite na veličinu i udobnost. Važno je da su u izabranim modelima seksi donjeg rublja osjećate senzualno i izazovno pa će i pojačani užitak biti zajamčen.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe