Odaberite masažna ulja s raznim mirisima i svojstvima

18.12.2014. 11:02:00

Postoji više vrsta masažnih ulja, koje možete koristiti za masažu. Možete izabrati između masažnim uljem od avokada ili uljima, što su mješavine ranih masažnih ulja. Pri odabiru masažnog ulja, dobro je znati osnovne razlike među njima, jer neki od njih maste kožu, dok druga masažna ulja lijepo se upiju u kožu te za sobom ostavljaju osjećaj mekoće i sjaja.

image

Nakon napornog dana, svi žudimo za opuštanjem i odmorom, ako je u obliku masaže, onda je to još i bolje. Ako bi htjeli svojeg partnera iznenaditi s masažom, za to vam treba masažno ulje, koju ugodno miriše te se lijepo razmazuje, a nakon kojeg je koža ugodno mekana. Možete izabrati masažna ulja ranih mirisa, savjetujemo vam, da odaberete ono, koje je potpuno prirodno. Masažna ulja napravljena su od raznih prirodnih sastojaka kora oraha, avokado o drugi biljnih ekstrakata. Međusobno se razlikuju i po mirisu.

Najugodnija masažna ulja su ona, koja divno mirišu i koja blagotvorno utječu na vaše raspoloženje i vaše tijelo. Svako pojedino masažnu ulje, upija se u koži kroz različito vremensko razdoblje i na taj načni se u tijelom unose eterična ulja. Najprimjerenije masažno ulje su hladno prešana biljna ulja. Ta ulja sadrže vitamine, minerale i brojne proteine, koji su koži potrebni, da bi bila zdrava i sjajna.

Dobra masažna ulja nahranit će vašu kožu, vratiti joj vlažnost i savitljivost, te nakon njihovog korištenja koža će biti elastična. Odaberite masažno ulje, koje je 100% prirodno i ne sadrži parafin, mineralnih ulja ili bilokakve umjetne konzervanse. Kvalitetno masažno ulje je proizvedeno od prirodnih biljnih ulja, prirodnih eteričnih ulja te ima dodane prirodne konzervanse i maslace. Kod odabira pazite da odaberete ulje, koje se isto tako može koristi za kožne bolesti i za osjetljivu kožu.

Erotsko masažno ulje je odličan preparat da začinite vaš spolni život i s kojim možete iznenaditi partnera, te mu koja predigru, ponudite dugo i opuštajuću masažu. Popularno je erotsko masažno ulje, koje miriše na jasmin i jojoba te primamljivo miriše.

Masažno ulje mora imati dug osjećaj skliskosti i mora biti nježan do vaše kože.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe