Odaberite pidžamu po vašem ukusu

18.12.2014. 22:46:00

Noć je predviđena za spavanje, odmor i opuštanje od svakodnevnog stresa. Bolje ćete se odmoriti i naspavati ako ćete spavati u ugodnoj i mekanoj pidžami. Imamo pidžame za ljeto i za zimu. Također, muške i ženske pidžame. Muške pidžame su obično od dva djela, dok ženska također može biti i spavaćica.

image

Prilikom kupnje pidžame obratite pozornost na to da se temperatura ljudskog tijela snizi za stupanj ili dva kad spavamo ako nemamo toplu pidžamu, tako da će vam biti hladno. Pidžame su osobito važne u zimskim mjesecima, pa nam treba pidžama dugih rukava. Dok ljeti, pošto je vruće, spavamo u laganim pidžamama ili spavaćicama.

Žene mogu kupiti kratke spavaćice od svile ili satena, kako bi bile zavodljive. Te spavaćice mogu biti ukrašene čipkom i mogu biti u raznim bojama. Najpopularniji materijal za pidžame je pamuk, zato što je najudobniji, mekan, topao, a i povoljnih cijena. Možete birati između različitih boja i uzoraka. Međutim pidžame mogu biti od svile ili satena, ali takve pidžame su prilično skupe. Pidžame od frotira su prikladne za zimu, jer su tople.

Pidžama bi trebala biti malo veća od odjeće koju nosimo preko dana. Tako da nas ne sputava ili steže kad spavamo. Neke pidžame se nakon prvog pranja smanje, naročito donji dio, pa budite oprezni prilikom kupnje i provjerite na deklaraciji koliko je predviđeno smanjenje, da vam kasnije ne bi bila premala. Ženske pidžame obično imaju širi donji dio a kraći gornji, dok je muška pidžama šira u gornjem dijelu.

Birajte pidžamu po vašem modnom ukusu. Možete odabrati pidžamu zabavnog i smiješnog dizajna. Pidžama također može biti prikladan poklon.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe