Odabir dodatne glazbene opreme

18.12.2014. 8:59:00

Imate sluha i želite to iskoristiti? Glazbenik ste ili to želite postati u budućnosti? Odabrali ste instrument kojeg želite svirati i spremni ste za kupovinu? Već imate neki instrument i znate što želite svirati? Nedostaje vam samo oprema za instrumente?

image

Bez obzira koji je vaš odgovor i na koji ste se instrument odlučili bit će vam potrebna pokoja dodatna oprema koja vam omogućava sviranje i pravilno učenje sviranja.

Različita glazbala trebaju različitu opremu. Neka je nužna za sviranje pojedinih instrumenata, neka samo olakšava sviranje ili nastup pred publikom. Oprema za instrumente nije dakle nužno potrebna svakom instrumentu, ali gotovo uvijek ćete naći neki komad opreme koji će vam olakšati ili poboljšati sviranje.

Ako se odlučite svirati gitaru možda vam se čini da vam nije potrebno ništa osim same gitare, međutim vjerojatno ćete trebati trzalicu kojom će vam biti lakše svirati neke glazbene brojeve ili štimer za gitaru kojim ćete moći gitaru naštimati prije sviranja. Štimer za gitaru bit će svakako jeftinije rješenje nego plaćanje štimanja gitare.

Korisna glazbena oprema su i usnici za trube i druge puhačke instrumente, pedale, stalci i nosači, ali i stolice za klavir. Neovisno o tome koji instrument svirate ili koji ćete tek naučiti svirati, svu dodatnu opremu sa prikazom najpovoljnijih cijena možete potražiti u našoj kategoriji dodatne glazbene opreme.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe