Odabir gramofona danas

18.12.2014. 7:04:00

Prije kasete, CD-a, iPoda i ostale napredne opreme za reprodukciju pjesama bile su popularne gramofonske ploče, koje su se pojavile u ranim godinama 20. stoljeća, a bile su u upotrebi gotovo cijelo stoljeće. Gramofoni su u upotrebi i danas, nešto manje za slušanje gramofonskih ploča, više ih upotrebljavaju DJ-i.

Ako ste pronašli stare gramofonske ploče, te bi ih htjeli poslušati, trebat će vam gramofon na kojem ćete ih moći ponovo poslušati. Među najpopularnije se ubrajaju Sony i Hyundai gramofoni. Unatoč činjenici da su gramofonske ploče davno zaboravljene i zamijenjene novijom tehnologijom, još uvijek postoje ljubitelji bogatog zvuka nastalog na gramofonu.

Za gramofon koji će sam mijenjati ploče i dati dobru kvalitetu glazbe morat ćete izdvojiti nešto više novca. Za najjeftiniji gramofon morat ćete izdvojiti nekoliko stotina eura.

Gramofoni danas su mnogo moderniji od onih prije nekoliko desetaka godina, tako da danas imaju ulaze na koje možete uključiti radio ili USB portove, a možete kroz nekoliko jednostavnih koraka klasične pjesme pretvoriti u mp3 zapis. Sony gramofon može se pohvaliti izvrsnom kvalitetom, automatskim radom i zaštitom od ogrebotina.

Sony gramofon je dostupan u različitim modelima, no većina ih se može pohvaliti s poklopcem koji štiti iglu od prašine i oštećenja te kvalitetnom zaštitom prilikom transporta. Gramofoni danas imaju vrlo moderan i elegantan izgled, velik broj okretaja u minuti i mnoge druge vrlo korisne značajke. Postolje na kojem se okreće ploča može biti u raznim veličinama i bojama, također može biti i od raznih materijala, drveta ili metala.

Hyundai gramofon nudi modele čije je tijelo izrađeno od drveta i možemo reći da njeguju tradicionalan izgled starih gramofona. Iako mu je izgled tradicionalan, neće razočarati svojim tehničkim komponentama. Hyundai ima gramofon ili CD player. A gramofoni koji su namijenjeni DJ-ima koriste hi-fi opremu koja je najnaprednija i ima različite funkcije.

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2020 sMind d.o.o.