Odabir i kupnja majice

18.12.2014. 3:49:00

Jeste li znali da je majica na početku bila dio donjeg rublja, a tek poslije drugog svjetskog rata je postala dio gornje odjeće. Na engleskom se zove t-shirt, ili t-majica, zbog svog oblika koji podsjeća na slovo T. Majice kratkih rukava su praktični komad garderobe koji može poslužiti kao svakodnevna odjeća ili sportska oprema, ali može biti prikladna i za neke svečanije događaje. Majice rado nosimo svi, ne samo jer su udobne i praktične, nego jer mogu biti svih mogućih boja, dizajna, materijala, veličina i cijena.

image

Najpopularnije su klasične pamučne majice kratkih rukava koje se mogu nositi ispod pulovera zimi, a ljeti nam u njima nije vruće. Majica može biti odličan poklon jer su sada dostupne majice sa smiješnim ili jedinstvenim porukama koje možete i sami smisliti i napraviti po narudžbi. Dok će muškarci birati jedan model majice, koji se razlikuje samo po svojoj širini, odnosno neke majice su uže od drugih, kod ženskih majica ima puno više trendova u dizajnu. Tako je do prije nekoliko godina bila najmodernija kratka ženska majica, koja otkriva trbuh, a trenutno je najpopularnija tunika, koja se nosi na tajice ili vrlo uske hlače.

Ženska majica također može biti odličan modni izbor za one koje se ne osjećaju ugodno u haljinama i suknjama, te vole nositi hlače. Majica s nekim modnim dodacima može postati kombinacija u kojoj možete ići na zabave ili druge posebne događaje. Majice s raznim zakrpama, ispisima i zavodljivim modelima mogu izgledati vrlo elegantno i seksi.

Klasične majice se međusobno ne razlikuju samo po materijalu, veličini XS, S, M, L, XL ili XXL i boji, nego i po obliku ovratnika. Postoje majice s okruglim ovratnikom i majice s ovratnikom u obliku slova V. Majice su vrlo praktična odjeća za vaše mališane, koji se rado zaprljaju i nekoliko puta dnevno. Pranje majica je vrlo lako i kvalitetna majica će nakon niza pranja zadržati svoj izvorni oblik i boju. Preporučuje se okrenuti ih naopačke i prati ih na 40 stupnjeva celzija. Naopačke se i peglaju.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe