Komentari

Prije 1 mjeseca

Električna ploča Electrolux EHH6240ISK indukcija

Električna ploča Electrolux EHH6240ISK indukcija

ok je proizvod

Prije 1 godine

GORENJE prijenosna indukcijska ploča ICG2000SP

GORENJE prijenosna indukcijska ploča ICG2000SP

Promjer ploče za kuhanje Gorenje navodi 26 cm a dobijete proizvod promjera 18 cm. pa ocijenite sami

Prije 2 godine

CANDY PLOČA ZA KUHANJE CH 64 X

CANDY PLOČA ZA KUHANJE CH 64 X

u emmezzeti 1499,99

Odabir ploče za kuhanje

18.12.2014. 3:31:00

Danas su staklokeramičke i indukcijske ploče za kuhanje sve češći odabir u uređenju kuhinja i kupovini kuhinjskih aparata. Ako ste pred odabirom ploče za kuhanje pripazite kod izbora i razmislite koji tip ploče za kuhanje bi bio najprimjereniji vašem kućanstvu.

Trenutno su iznimno popularne ploče za kuhanje Bosch, jednako staklokeramičke i indukcijske, ali ako vam takve ploče za kuhanje ne dolaze u obzir – izaberite plinske ili električne ploče za kuhanje. Bosch ploče za kuhanje naći ćete u različitim verzijama – osim po tipu, razlikuju se i po broju kuhališta, dimenzijama i po različitom dizajnu.

Ako se odlučite za kupovinu indukcijske ploče, evo nekoliko stvari koje biste trebali znati. Indukcijske ploče jako su sigurne za upotrebu, kada na njima nema posude one se automatski gase. Imaju vrlo visoku snagu pa je vrijeme kuhanja na njima gotovo prepolovljeno – a skraćeno vrijeme kuhanja podrazumijeva i skraćenu potrošnju energije. Jako je jednostavna za održavanje, ugrađeni senzori upozoravaju kada se po ploči nešto prolije ili kada je ishlapila sva tekućina iz posude na upaljenoj ploči.

Kao nedostatak indukcijskih ploča često se navodi potreba za posebnom vrstom posuđa. Na indukcijskim pločama potrebno je koristiti posuđe koje ima feromagnetno dno, debljine barem deset centimetra te osim toga promjerom mora savršeno odgovarati promjeru kuhališta.

Ako vam indukcijske ploče ne odgovarju lako ćete pronaći zamjenu - plinsku, staklokeramičku ili električnu ploču za kuhanje. Prije odabira odlučite koliko velika ploča vam treba – standardno dolaze sa četiri kuhališta, ali ćete lako pronaći ploče sa više mjesta za kuhanje. Upravljanje može biti gumbima ili dodirom. Upravljanje na dodir imaju uglavnom sve indukcijske ploče za kuhanje i većina staklokeramičkih.

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2018 sMind d.o.o.