Odabir suknje koja odgovara vašem obliku tijela

18.12.2014. 18:45:00

Traženje suknje koja će biti kao salivena vašem obliku tijela može biti lako u teoriji,no svaka žena zna da će u zbilji to preći u pravu avanturu. Suknja mora biti dovoljno duga kako bi bila pristojna, no mora biti dovoljno kratka kako bi zadržala interes. Razni zakoni zahtijevaju različite stilove i zato je važno da dobro poznate svoj oblik tijela i odaberete moderne suknje koje će naglasiti vaše prednosti,a sakriti nedostatke.

image

Dužina suknje ovisi o godišnjem dobu, stasu, osobnosti te vlastitom modnom stilu. Mini suknja pristaje prvenstveno mlađim ženama s vitkom figurom i dugim nogama. Ona nije prikladna za svaku sezonu te najbolje pristaje nošena u proljeće ili ljeto,naravno ovisno o prigodi također.

Mini suknja za poslovni sastanak nije najprikladniji izbor. Tada je poželjno da se odlučite za više konzervativan stil suknje dužine ispod koljena. Odaberite dužinu suknje u kojem se osjećate najugodnije, ukoliko ste nešto robusnije građe radije izaberite suknju koja nije mini jer teško da ćete se u njoj osjećati ugodno. Ove sezone su u modi „pencil shape“ suknje visokog struka uz tijelo, koje podsjećaju na stil 60-tih godina. Osim toga, različitim figurama tijela pristaju različiti krojevi suknji.

Ako su vam noge duge i vitke,možete uživati u minici,inače radije posegnite za malo dužim suknjama. Suknja nižeg struka najbolje odgovara dječačkom obliku tijela i vitkim oblicima te ga se može ukrasiti volanima. Suknje sa niskim strukom formiraju kukove,dok oni visokoga sakrivaju trbuh. Duge suknje koje su u zadnje vrijeme popularne su loš izbor ženama koje nemaju duge noge jer ih vizualno još više skrate. Isti učinak imaju i suknje do polovice lista.

S obzirom na materijal,suknje u toplijim mjesecima imaju tendenciju da žude za lakšim prozračnim materijalima,a zimi teže baršunu i vunenom materijalu.

Ukoliko ne uspijete pronaći suknju koja bi laskala vašem obliku tijela, uvijek se možete odlučiti za haljinu koja će vam stajati savršeno i koja je uvijek moderna.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe