Odabir torbe za laptop

18.12.2014. 7:14:00

Torba za prijenosno računalo je obvezan dio opreme za vaše računalo kako bi ga zaštitili od udaraca i ostalih vanjskih utjecaja. Torba za laptop će omogućiti da vaše računalo ima duži vijek trajanja te će putovanje s njim pomoću torbe biti mnogo jednostavnije i ugodnije.

image

Danas je izbor torbe za prijenosna računala stvarno raznolik i bogat te se međusobno one razlikuju po obliku, veličini, materijalu i rasponu cijena. Torba za računalo treba biti izrađena od kvalitetnih materijala koji će osigurati dobru zaštitu za vaše računalo. Ona bi trebala biti što više izdržljiva i otporna na vlagu, kako bi vaš laptop u torbi bio na suho.

Torbe za računala su danas dostupne u vrlo modernim dizajnima i jarkim bojama koje najbolje odgovaraju mlađim i aktivnim korisnicima. Torbe za laptope tamnih boja, prvenstveno crne, sive ili tamno plave boje, te klasičnog oblika su namijenjene u osnovi poslovnim ljudima. Torbe bi trebali imati remen kojim možete podesiti veličinu te na njemu dodatnu podstavu za ugodnije nošenje koje neće uzrokovati nikakvu bol. Štoviše, gotovo svaka torba ima još i ručku pomoću koje ju je jednostavno nositi i u ruci.

Preporučljiva i najpraktičnija laptop torba je ona s dva ili više dijelova, kako bi se u jedan dio pohranilo računalo,a u drugi pripadajući kablovi, miš, rezervna baterija i slično. Mnoge torbe za prijenosna računala imaju i nekoliko manjih odjeljaka za skladištenje CD-a i sličnih uređaja. Kako se laptopi razlikuju veličinom, tako se i torbe razlikuju veličinom za koje računalo su namijenjene. Stoga, prije no što kupite torbu za računalo, provjerite da li ona veličinom odgovara vašem laptopu.

Ako imate prijenosno računalo koje je malo teže, možete koristiti torbu na kotačima i ručkom koju možete jednostavno voziti kao putni kovčeg. Ili se pak možete odlučiti za ruksak posebno dizajniran za laptop.

Kao što je već spomenuto, cijene mogu biti vrlo različite, možete birati između utvrđenih brandova kao što je Samsonite ili onih manje poznatih,a često i jeftinijih. No, kao i kod svega ostalog, pazite da odaberete kvalitetnu torbu.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe