Odabir ukrasnih poklopca za felge

18.12.2014. 1:17:00

Ukrasni poklopci felgi su dio automobilske opreme koja dramatično mijenja izgled automobila, međutim, investicije u taj dio automobilske opreme postaju sve manje. Iako pomalo nestaju iz upotrebe, zamjenjuju ih aluminijski naplatci, ali potreba za ukrasnim ratkapama i dalje postoji.

image

Univerzalni ukrasni naplatci dostupni su u gotovo svakoj većoj trgovini, a ako želite imati originalne naplatke od proizvođača vašeg automobila, morat ćete se obratiti ovlaštenom distributeru ili serviseru. Odabir odgovarajućih poklopca za naplatke od ključne je važnosti. Oni moraju veličinom savršeno odgovarati naplatcima na vašem automobilu jer ih u suprotnom nećete moći niti instalirati.

Odabir poklopca za naplatke uvelike ovisi o vašem ukusu. Iako su najpopularniji plastični poklopci za naplatke možete izabrati one od kroma ili drugog materijala koji će vam se svidjeti. Možete ih birati u različitim bojama i oblicima.

Ako se odlučite za ukrasne poklopce naplatka vjerojatno ih ne želite mijenjati svake godine, zato kod kupovine pripazite na kvalitetu i izdržljivost materijala od kojih su napravljene. Kvaliteta će se pokazati već prve zime. Grubo vrijeme, sol kojom se posipaju ceste, vožnja po neasfaltiranim putevima - sve će to utjecati na stanje ratkapa pa pripazite i izaberite kvalitetne materijale koji će izdržati i nekoliko godina.

Cijena često nije pokazatelj kvalitete pa se kod odabira ukrasnih poklopca za naplatke vodite preporukama poznanika, prijatelja ili mišljenjima naših korisnika. Na Jeftinije.hr potražite željene ukrasne poklopce naplatka, pročitajte mišljenja korisnika, usporedite cijene i uštedite živce, vrijeme i novac.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe