Komentari

Prije 3 mjeseca

CANON digitalni fotoaparat Powershot G7X

CANON digitalni fotoaparat Powershot G7X II

Odlična kamera

Prije 1 godine

NIKON fotoaparat COOLPIX P900 crni

NIKON fotoaparat COOLPIX P900 crni

Odličan fotoaparat!!

Prije 4 godine

CANON digitalni fotoaparat POWERSHOT SX 60

CANON digitalni fotoaparat POWERSHOT SX 60 HS

Primjetio sam da aparat u opciji "AUTO" radi "neoštre" slike, jer je prespor za naštimavanje parametara OŠTRINE - i onda okine, a slika bude mutna=ne izoštrena, a predmeti su stacionarni, - a što je vrlo ružno ! također je i expozicija preduga, i predmeti i u najmanjem pokretu budu neoštri U Canonovom Foto-servisu to niječu, i ponašaju se kao > "Klavirštimeri" koji podučavaju klavir majstora - "sviranju"<, a garancija mi uskoro ističe !? NISAM NIKAKO ZADOVOLJAN.- i POGRIJEŠIO sam što sam ga kupovao !!! Žalosno je što se i drugi ne javljaju, i iznose svoja mišljenja, što bi pridonijelo RAZMJENI ISKUSTAVA.....??????

Olympus fotoaparati

18.12.2014. 13:59:00

Popularni proizvođač digitalnih kamera na tržištu je definitivno Olympus, koji se može pohvaliti kamerom koja stvara prekrasne fotografije visoke kvalitete. Izbor fotoaparata prilagodite svojim potrebama, namjeni i cijeni koju ste spremni platiti. Možete birati između kompaktnih digitalnih fotoaparata, kao i DSLR fotoaparata.

Olympus fotoaparati su podijeljeni u četiri skupine, koje se razlikuju po tehničkim karakteristikama. To su; Creator, Traveller, Tough i Smart Olympus. Prva skupina su Creator fotoaparati koji su prikladni za sve one koji žele snimiti kvalitetne fotografije uz kompaktan i praktičan fotoaparat. Traveller fotoaparati su digitalni fotoaparati koji se mogu pohvaliti visokom HD rezolucijom i vrhunskom tehnologijom koja će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Olympus fotoaparati su odličan izbor za sve koji su često na terenu i kojim treba uređaj sa jakim i izdržljivim kućištem koje može izdržati sve vremenske uvjete. Tough Olympus fotoaparati su robusniji i otporniji na udare, osim toga, otporni su i na vodu. U seriji najistaknutiji je model koji ima ugrađen i elektronski kompas.

Najnovija skupina su Smart fotoaparati kojima možemo dobiti lijepe slike, a i snimati HD videa.

Olympus fotoaparati također su pogodni i za profesionalne fotografe dosegnuvši vrhunsku kvalitetu koja će uvjeriti većinu. To su DSLR fotoaparati koji se odlikuju po posebnom E-sustavu koji je namijenjen najzahtjevnijim korisnicima. Ovi fotoaparati se mogu pohvaliti sa izvrsnom stabilnošću, lakoćom, a dolaze uz raznu opremu; bljeskalice, stativi, objektivi itd.

Danas digitalne kamere su uređaji koji žele svi posjedovati, a kompaktni, praktični i moćni Olympus fotoaparati su odličan izbor. Nakon što odredite svoj raspon cijena, namjenu vašeg fotoaparata i kakvu kvalitetu fotografija očekujete izbor neće biti težak!

Olympus fotoaparati su modernog dizajna i vrlo atraktivnog izgleda, jakog i kvalitetnog kućišta, te prilagođeni uvjetima u kojima ih koristite, otporni su na udarce i sve vremenske uvjete.

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2020 sMind d.o.o.