Papuče su udoban i poželjan dar

18.12.2014. 9:06:00

Kako nam kod kuće ne bi bile hladne noge, pogotovo u ovim hladnim zimskim danima uvijek su dobrodošle nove i tople papuče. Osjećaj kada nakon napornog radnog dana obučemo meke i udobne papuče je neprocjenjiv. Papuče su izrađene od različitih materijala, također variraju i njihove cijene, boje i dizajn. Neki par papuča može biti vrlo skup, ali ima ih i vrlo pristupačnih cijena. Izaberite one koji su vam najugodnije!

image

Papuče se mogu brzo istrošiti i iznositi, tako da je možda vrijeme da ih zamijenite s novim parom, a možete ih i kupiti za poklon. Značajke na koje trebate paziti su pravi broj, premali nikada nije udoban, prevelik može biti opasan, ako puno hodate po stepenicama. Kućne papuče postoje u mnogim inačicama pa najprije morate odabrati stil i svrhu njihovog korištenja. Ako ih nosite unutar i izvan kuće, na primjer, ako ćete u njima odnijeti smeće, odaberite neki par s vanjskim potplatama od gume.

Kupujete za dijete? Dječje papuče su dostupne u živim i svijetlim bojama. Odaberite one koje su mekane i koje se djetetu sviđaju po izgledu. Dječje papuče bi trebale imati potplatu koja je pogodna za površine u vašem domu. Papuče su neophodne ako želite zaštititi vaše dijete od nekih ozljeda koje može dobiti kada stane negdje gdje ne bi trebalo. Dječje papuče će ih također grijati, što je preporučljivo kada su djeca bolesna, te su puno čišće i udobnije nego cipele za van.

Omiljene ženske papuče su one koje su podstavljene vunom koja je vrlo topla i mekana ili je dodatno obložena umjetnom ili prirodnom kožom i raznim materijalima. Ženske papuče se mogu nositi kao papuča ili ih obucite kao prave cipele i savršen su izbor za hladne dane. Takve ženske papuče mogu biti vrlo skupe, tako da je pametno prvo ih isprobati i provjeriti da li su udobne. Muške papuče su više klasičnog dizajna, postoje one sasvim uobičajene i najjeftinije za nataknuti pa one koje su malo skuplje, s gumenom potplatom i gornjim dijelom od kvalitetnijih materijala.

U ormaru je uvijek dobro imati nekoliko dodatnih pari papuča koje se mogu ponuditi gostima, i koje mogu biti više puta oprane. Muške i ženske papuče mogu biti i ortopedske, prilagođene svima sa većim potrebama kod obuće.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe