Poljoprivredni strojevi i vinogradarstvo

18.12.2014. 5:17:00

Poljoprivredni strojevi i vinogradarstvo prisutni su u našim krajevima od davnina. Brojna vinorodna područja omogućavaju da gotovo u svim dijelovima Hrvatske postoji proizvodnja vina. A baviti se proizvodnjom vina bit će vam puno lakše korištenjem nekih poljoprivrednih strojeva.

image

Poljoprivredni strojevi su još potrebniji vinogradarima sa velikim vinogradima i golemim količinama proizvedenog vina. Takvim vinogradarima će trebati i neki specijalizirani strojevi dok će svakom vinogradaru trebati stroj za prskanje loze. Takva prskalica mora biti dovoljno velika, uzmite to u obzir prilikom kupovine. Sa premalenom prskalicom nećete moći tretirati cijeli vinograd pa ćete imati i više posla.

Poljoprivrednu opremu za vinogradarstvo naći ćete u zasebnoj kategoriji na Jeftinije.hr-u. Smjestili smo tu sve strojeve, alate i pribor koji bi vam mogao biti od pomoći za obradu i vinograda i drugog poljoprivrednog zemljišta. Najbolji primjer za to su i razni modeli freza i strojeva za sijanje.

Kod svakog poljoprivrednog stroja naći ćete priložen opis i tehničke karakteristike. Tako ćete lako stvoriti vlastito mišljenje o proizvodu i odlučiti se na kupnju pravog prije nego odete u dućan.

Svaka freza će imati opis po vrsti, bila poljoprivredna ili snježna freza, i po tehničkim karakteristikama poput vrste motora, proizvođača, itd. Najveća prednost je popis trgovina u kojoj ćete naći odabrani poljoprivredni stroj i najpovoljniju cijenu za njega.

Svaki stroj za sijanje bit će opisan s gore navedenim značajkama, a možete provjeriti i druge karakteristike poput dubine sijanja, kapaciteta stroja, širine linija i načina sjetve. Strojevi za sijanje će, kao i ostali artikli u ponudi, biti predstavljeni sa popisom cijena za svakog pojedinog trgovca.

Korištenjem portala Jeftinije.hr i rubrike poljoprivrednih strojeva i vinogradarstva lako ćete i jednostavno doći do svih potrebnih informacija prije konačne odluke o kupovini.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe