Provedite aktivan odmor i kupite opremu za sportove na vodi

18.12.2014. 0:56:00

Odmor na moru, jezeru ili rijeci odličan je način da se za vrijeme praznika opustite i napunite novom energijom prije povratka na radno mjesto. Svima onima koji žele provesti aktivan odmor pomoć će razna oprema za sportove na vodi. Odaberite opremu koja će najbolje odgovarati vašoj dobi i razini adrenalina na koju ste spremni te koja će vam odmor napraviti zabavnijim i ispunjenijim. Neki sportovi na vodi mogu biti prilično izazovni i opasni pa nemojte pretjerivati kako se ne bi ozlijedili.

image

Za najmlađe članove obitelji izaberite čamce, jastuke ili razne igračke na napuhavanje. Igračkama na napuhavanje ćete sigurno razveseliti i zabaviti djecu, svi znamo kako im brzo dosadi izležavanje na plaži. Takve stvari ne predstavljaju neku posebnu opasnost, a mogu biti jako zabavni. Igračke i čamci na napuhavanje zaokupirat će vas i zabaviti pa ćete vjerojatno i puno više vremena provesti u vodi. Zato pripazite da ne pretjerate i da ne završite sa opeklinama od sunca – obavezno upotrebljavajte zaštitne kreme ili, još bolje, stavite šešir i obucite majicu.

Wakeboarding je još jedna od aktivnosti koju možete prakticirati na vodi – radi se o adrenalinskom sportu u kojem na dasci jašete po valovima dok vas vuče gliser. Očito je, za wakeboarding vam je potrebno malo iskustva i puno vještine pa je za pretpostaviti da ćete opremu kupiti tek kada isprobate i naučite osnove. Ako ste početnik, možda ne bi bilo loše da razmislite o upisivanju tečaja za wakeboarding.

Bez obzira na koju se aktivnost na vodi odlučili sigurni smo da će vam donijeti puno zabave i užitka te osigurati jedan pravi aktivni odmor.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe