Sportske aktivnosti namijenjene zabavi i druženju

18.12.2014. 13:35:00

Pored natjecateljskih sportova poput košarke, nogometa ili rukometa postoje brojni drugi sportovi ili sportske aktivnosti namijenjene prvenstveno zabavi i uživanju s prijateljima. Jedna od takvih aktivnosti je i skakanje na trampolinu. Ako mislite da je trampolin zabavan samo djeci, grdo se varate i očito nikada niste probali. Kod odabira trampolina, toplo preporučamo da izaberete neki sa maksimalnim limitom težine jer jednom kada vidite djecu koliko uživaju na njemu, teško ćete odoljeti.

image

Kod odabira trampolina morate pripaziti na nekoliko karakteristika koje garantiraju prvenstveno sigurnost upotrebe. Konstrukcija mora biti čvrsta i stabilna te napravljena od najkvalitetnijih mogućih materijala. Trampoline možete birati po veličini, obliku i, kako smo već spomenuli, dozvoljenoj maksimalnoj težini. Razlikuju se i po kvaliteti prišivenih strunjača – jastuka sa kojih se odskakuje. One mogu biti mekše ili tvrđe, deblje ili tanje – sigurno ćete izabrati neke po svom guštu. Također, možete odabrati modele koji imaju zaštitne mreže kako biste bili i dodatno osigurani prilikom skakanja. Ako ga planirate držati u vrtu ili dvorištu, izaberite takav koji će odoljeti različitim vremenskim uvjetima.

Još jedna zabavna, moramo dodati – i praktična, sportska aktivnost je vožnja romobila. Romobili su proteklih godina značajno dobili na popularnosti i to među svim dobnim skupinama. Spomenuli smo i da su praktični – lako ih je voziti pa predstavljaju zgodno prijevozno sredstvo, osim toga nakon upotrebe se mogu jednostavno sklopiti i pospremiti. Romobil može biti i odličan dar; kao igračka ili kao prijevozno sredstvo. A ako ga darivate najmlađima, nemojte zaboraviti kupiti i kacigu!!

Romobili se razlikuju po materijalu od kojeg su napravljeni, veličini guma te po maksimalnoj nosivosti, naravno, dolaze u najrazličitijim bojama i šarama.

Stol za stolni nogomet prava je stvar za uživanje s prijateljima. Razveselit će gotovo svakog pripadnika muškog spola pa o njemu možete razmišljati i kao o poklonu dečku, bratu ili prijatelju. Na odabir imate popriličan broj modela, različitih veličina, materijala i, naravno, cijene. Pripazite da su stabilni i, koliko je moguće, masivni kako bi mogli izdržati sva uzbuđenja igre.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe