Sportske majice

18.12.2014. 0:32:00

Sportske majice svatko od nas ima u ormaru, pogotovo ako se u slobodno vrijeme bavite nekom sportskom aktivnošću. Postoje različiti modeli majica, ali sportske majice su inače namijenjene za određeni sport, ali se svakako mogu nositi za razne aktivnosti.

image

Koje sportske majice su najpogodnije za vas ovisi o tome koji vam je sport najzanimljiviji. Sportska majica se može nositi u kombinaciji i s drugim stvarima iz vašeg ormara, ne morate ju nužno nositi samo za trčanje ili vožnju biciklom. Majice koje su od kvalitetnijih materijala mogu vam pružiti antibakterijsku zaštitu, vrlo se brzo suši, a osim toga može imati i UV zaštitu. To znači da ih možete nositi za planinarenje, biciklizam, skijanje i druge zimske sportove. Kao osnovni sloj, sportske majice su izvrstan izbor, pogotovo pri aktivnostima kao što su skijanje ili trčanje u hladnijim danima.

Majice koje koristite kad trčite moraju biti prozračne i udobne, ne ismiju se lijepiti za tijelom kad se oznojite. Po ljetu ćemo nositi sportsku majicu s kratkim rukavima, a u zimskim danima one s dugim rukavima. Obična pamučna majica nije pogodna za sportove, jer se sporo suši. Sportska majica ne bi smjela ometati vaše kretanje. Biciklističke majice su napravljene od sintetičkih materijala koji se brzo suši, a pored nje morate imati biciklističke hlače, kacigu, vjetrovku i odgovarajuću obuću.

Ako su vam potrebne sportske majice za cijelu momčad, potrebno je imati majice drugih boja od suparničkog tima ili sa prepoznatljivim logom da vas se može razaznati od drugog tima. Takve majice su izrađene od poliestera, te možete birati između različitih boja kao što su žuta, crvena, zelena...

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe