Telefoniranje za vrijeme vožnje je opasno. Koristite bežične slušalice!

18.12.2014. 13:38:00

Provodite puno vremena u automobilu? Svaki dan riskirate u vožnji i razgovarate na telefon? Jeste li svjesni da predstavljate prijetnju za sebe i ostale sudionike u prometu? Jeste li svjesni činjenice da možete dobiti kaznu vrlo lako, ali ni to vas ne sprječava?

image

Vaši pozivi su vrlo važni i na njih morate odgovoriti vrlo brzo, bili da je za posao, obitelj ili nešto drugo. Slušalice su onda u tom slučaju neophodan proizvod, jer su svojom cijenom i dalje puno povoljnije od bilo koje kazne.

Poznajemo brojne slušalice za mobitele. Bluetooth slušalica ili bežična slušalica će vam omogućiti da razgovarate vrlo lako i bez dodatnog kabela koji bi vam otežavao. Slušalice za mobitel koje se spajaju preko kabela na vaš mobitel mogu biti vrlo zbunjujuće za vrijeme vožnje, a ometaju više nego što koriste. Dakle, bluetooth slušačica i bežična slušalica će vam pružiti najviše i uštedjeti vam stres za vrijeme vožnje.

Slušalice za telefon primjerene su i kada se bavimo nečim drugim, a ne samo kod vožnje. Svaka bežična slušalica vam omogućava da su vam ruke slobodne i spremne za druge poslove. Dakle možete koristiti slušalice za mobitel kada primjerice pripremate ručak ili šaljete e-mailove

U gotovo svakom poslu će vam bluetooth i bežične slušalice dobro doći jer su kabeli prepreka kod svih poslova i zbog toga su takve slušalice odlično rješenje.

Ovakav uređaj košta samo nekoliko desetaka kuna, a u usporedbi s visinom policijske kazne kupoprodajna cijena je zanemariva. Jedino obratite pažnju da ih možete povezati sa vašim mobilnim telefonom.

Danas sve slušalice koriste isti način povezivanje kao što to nude i obične slušalice. Prije kupnje jedino provjerite da li vaš mobitel budi bluetooth veze jer u protivnom je vaša kupnja besmislena. Postoji velik izbor proizvođača na tržištu i teško je pronaći najboljeg ponuditelja. Stoga prije kupnje raspitajte se o različitim modelima i cijenama na više mjesta.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe