Tetoviranje - popularan način ukrašavanja tijela

18.12.2014. 10:11:00

Tetoviranje je jedan od najpopularnijih ukrašavanja tijela na svijetu. Koji dio tijela će tetovirati ovisi o pojedincu, isto tako koji oblik tetovaže želi. Trebate dobro razmisliti, gdje ćete napraviti tetovažu i s kojim motivom, jer trajne tetovaže ne možete ukloniti. Ako nemate hrabrosti za trajno tetoviranje, možete odabrati tetovaže koje nakon nekog vremena možete ukloniti.

image

Setove za tetoviranje jednokratnih tetovaža razlikujemo po tome kakve tetovaže su u njemu, kojeg dizajna. Svaki set tetovaža ima desetke različitih motiva kojima možete ukrasiti bilo koji dio tijela. Takve tetovaže nisu trajne i nestanu obično nakon nekoliko dana. Traju obično dva do pet dana.

S obzirom da u hladnim danima ne pokazujemo previše kože, tetovaže su najpopularniji izbor u ljetnim mjesecima. Nabaviti se mogu na štandovima, tokom ljetnih mjeseci. Ako ste odabrali pravo mjesto na tijelu za tetovažu, ona može biti vrlo privlačna, a također može biti vježba za pravu tetovažu. Tetovaže koje se mogu pronaći u različitim setovima mogu biti posebno namijenjene ženama.

Odaberite tetovažu koja će vam biti lijepa i oku ugodna, te ćete se osjećati ponosno pokazujući je. Popularne tetovaže su leptiri, srca, ruže i slične slike. Dobra strana jednokratnih tetovaža je ta, da ako vam se ne svidi, možete ju isprati sapunom i toplom vodom. Setovi za tetoviranje su jednostavni za korištenje, a također su pristupačne i izgledaju vrlo realno.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe