Tipkovnica i miš

18.12.2014. 17:53:00

Jeste li umorni od kablova od tipkovnice i miša na računalu? Izbor bežične tipkovnice i miša za vas je najbolji izbor! Bežična tipkovnica je postala vrlo popularna zbog jednostavnosti korištenja i sposobnosti da radi i na nekoliko metara udaljenosti od računala. Izbor tipkovnica i miševa za računalo na tržištu je raznolika te zahtjeva određeno znanje da bi saznali koja je najbolja za vas.

image

Razmislite što vam je draže, mekane tipke ili tvrde tipke, tvrde su malo i bučnije. Izaberite tipkovnicu tipkama za prečace bez obzira da li će one biti samo tipke koje ćete povremeno koristiti ili ćete ih iskorištavati do maksimuma. Također, tipkovnica može biti zaobljena na rubovima ili pravokutnog oblika, mogućnosti su neograničene. No, ne zaboravite da bežični miš i tipkovnica zahtijevaju baterije koje treba mijenjati redovito.

Bežični miš je dobar za prijenosno računalo, ali i za klasični PC. Treba odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim zahtjevima. Možete birati između laserskog ili optičkog miša. Za bolji rad i točnost, odaberite laserski miš, a ako vam to nije potrebno izaberite nešto jeftiniji, optički miš. Bežični miš se najčešće puni na punjaču, dok drugi koriste jednokratne baterije. Razmislite što će biti bolji izbor za vas. Za optimalan nadzor nad vašim mišem bitno je kakvu podlogu koristite.

Za ljubitelje igrica, pogodna je podloga sastavljena od sintetičkih vlakana. Prevlaka od poliesterskih vlakana je pogodnija za svakodnevno korištenje miša pri čemu možete odabrati razne veličine i modele. Igraće podloge sadrže jastučić za ruku, čiju veličinu također možete birati. Noviji modeli u tom jastučiću sadrže gel koji vam olakšava igru, ali i rad te ne uzrokuje umor ili bol u zglobu.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe