Uz pomoć humora i interneta do partnerovih gaćica, grudnjaka i drugog donjeg rublja

18.12.2014. 11:35:00

Tražite poklon za svoju partnericu, a nemate neku dobru ideju? Mislite da ima sve što joj treba i da nema toga što bi ju moglo iznenaditi? Kad je upitate što želi, da bi bila zadovoljna sa poklon, ne želi vam ništa reći?

image

Tada će biti najbolje da joj kupite donje rublje, jer donje rublje je nešto što mi žene uvijek trebamo i zadovoljne smo sa takvim poklonom. Možete pokloniti gaćice, tange ili grudnjak, ali i kombinirati različite komade od svega toga, i tako začiniti večer oboma.

Gaćice, grudnjak i tange mogu biti odličan poklon. Problem nastaje uglavnom kada ne znate veličinu i dimenzije koju vaša partnerica nosi, jer u slučaju da kupite premalen ili prevelik komad odjeće, žena se može itekako uvrijediti, osobito ako je osjetljiva po pitanju toga.

Do točne veličine gaćica, tangi i grudnjaka možete doći na vrlo jednostavan način. Pristupute joj na šaljiv način, tako da partnericu dovedete u poziciju da vam sama kaže točnu veličinu donjeg rublja, i pri tom uopće ne posumnja da joj planirate kupiti donje rublje za nadolazeću prigodu.

Postoji i drugi način, da partnericu izravno pitate koju veličinu donjeg rublja nosi, ali tada riskirate da ona sazna vaše namjere. Na taj način ćete pokvariti iznenađenje, ali ako ste skupa već duže vrijeme, tada je možda otvoren razgovor bolji izbor, zato da joj kupite ono što stvarno treba i želi, umjesto da potrošite novce na nešto što joj uopće ne treba.

Mi žene smo vrlo izbirljive, kad se radi o bilo kojem komadu odjeće, pa isto vrijedi i za donje rublje. Ako je i vaša partnerica takva, da joj nije svejedno što nosi, tada morate dobro poznavati njen ukus i biti sigurni u ono što kupujete. Ako niste sigurno da bi joj se određeni poklon svidio, onda je najbolje da otiđete skupa sa njom u dućan, jer će joj se takav poklon više svidjeti, nego da je iznenadite sa nečim što se njoj ne sviđa.

Njezin ukus možete lako provjeriti uz pomoć malo humora i interneta. Dovoljno je da zajedno otiđete na nekoliko internet stranica sa donjim rubljem, gdje će vaša partnerica sigurno rado prokomentirati koliko joj se određeni artikli sviđaju ili ne sviđaju.

Takve artikle možete također pogledati na Jeftinije.hr, jer je ponuda na našim stranicama vrlo raznovrsna i bogata. Pogotovo jer imate mogućnost pregledavati ponude iz različitih trgovina, pa nema potrebe za otvaranjem puno različitih stranica, sve je na jednom mjestu.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe