Veliki izbor uređaja za slušanje glazbe

18.12.2014. 7:00:00

Uređaji za slušanje glazbe jedni su od najtraženijih uređaja potrošačke elektronike. Glazbu vole slušati svi, a za koju god vrstu uređaja se odlučili s pravom očekujete reprodukciju kristalno čistog zvuka.

image

Glazbena linija je vjerojatno najprepoznatljiviji uređaj za slušanje glazbe, ne baš tako strašno davno, linije su bile, pored kompjutera i jedini način za slušanje glazbe omiljenih izvođača. Preko njih možete slušati i radio, neki modeli još uvijek imaju i ugrađene kazetofone, a većina glazbenih linija podržava suvremene formate ( CD, DVD, MP3, MP4, WMA) i dolaze sa svim važnim priključcima ( USB, HDMI ). Danas ćete pronaći glazbene linije raznih proizvođača, različitih cijena i kvaliteta. Pored kvalitete zvučnika, izaberite liniju koja podržava različite formate i koja ima USB priključak. Pojedini modeli linija imaju mogućnost primanja više CD-ova i/ili DVD-ova, a lako ih možete spojiti i sa televizorom ili sustavom kućnog kina. Za lakše upravljanje, većina modela dolazi sa priloženim daljinskim upravljačem.

Pored glazbenih linija, za kućnu upotrebu možete izabrati i CD/radio kazetofone. Oni su uglavnom nešto skromnijih mogućnosti od HI-FI sustava glazbenih linija, ali su praktični zbog svoje veličine pa ih možete lako prenositi, a i cijenom su prihvatljiviji od glazbenih linija.

Ipak, danas su za slušanje glazbe najpopularniji digitalni playeri; Ipod, razni MP3 i MP4 playeri i slični uređaji zamijenili su, nekada veoma popularne walkmane i discmane. Neki od njih su veličine kutije šibica, a imaju dovoljno memorije za pohranu tisuća glazbenih brojeva. Potrebne su samo slušalice ili zvučnik i u omiljenoj glazbi možete uživati u svakoj prilici.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe