Vodovodne armature za kuhinjsku i kupaonu

18.12.2014. 6:38:00

Vodovodne armature ili vodovodne cijevi mogu biti dio armatura za kuhinju ili za kupaonu. Kuhinjske armature su dio sudopera, a možete izabrati među raznim oblicima, bojama i modelima kuhinjske armature. Važno je da se armature slažu s sudoperom, što možete postići ako koristite odaberete isti materijal, boju i oblik. Osim kuhinjske armature, trebate odabrati i armature za kupaonicu.

image

Na tržištu postoji širok izbor različitih proizvođača, koji nude armature za kuhinju i kupaonicu. U ponudi su klasične slavine ili slavine s tušem, jednoručne ili dvoručne, koje su napravljene od inoxa, odnosno nehrđajućeg čelika, granita ili mješavinu ta dva materijala. Najbolja opcija je kupovina i instalacija kuhinjske armature i sudoper u isto vrijeme.

Kuhinjske armature mogu biti različitih oblika, odnosno mogu biti kvadratne ili ovalne. Armature možete ugraditi na zid iznad sudopera ili da stoje nad njime. Danas postoji širok izbor kuhinjskih slavina, modernih oblika i proizveden od kvalitetnih materijala, međusobno se razlikuju po stilu, odnosno vašim željama kako urediti kuhinju. Da li će biti moderno uređena ili rustikalno?

Kuhinjske slavine mogu biti od matiranog kroma, bijele ili crne, u različitim bakrenim uzorcima, visoke ili niske. Ukratko, izbor je zaista širok. Savjetujemo vam da odaberete kuhinjske armature, koje imaju mogućnost ugradnje tuša, jer je s njim ispiranje jednostavnije. Osim kuhinjski armatura, svaki dom treba i armature za kupaonicu, koje također postoje u različitim stilovima. Odaberite onu armaturu, koja najviše odgovara vašoj kupaonici. U kupaonici, slavine trebamo namjestiti na bide, umivaonik, kadu i u tuš kabinu. Slavine daju završni izgled vašoj kupaonici.

Najvažnije armature u kupaonici, odnosno vodovodne slavine, koje su instalirane na umivaonik. Odaberite onu, koja najbolje odgovara obliku umivaonika, od kojega zavisi da li ćete odabrati klasičnu stojeću ili ugrađenu armaturu.

Kada se odlučujete za kupovinu armature, ne zaboravite uzeti u obzir dužine armature u kupaonici te veličinu same kupaonice. Odabir ovisi i od toga da li kupujete armaturu za veliku ili malu kupaonicu. Svakako da je najvažniji faktor sama cijena armature.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe