Vrste i izbor vibratora

18.12.2014. 12:36:00

Među najpopularnijim i najčešće korištenim erotskim igračkama su, bez sumnje, vibratori kojih danas postoji jako puno. Postoje različitih oblika, veličina, materijala, širina i načina vibriranja pa može biti teško odlučiti se za jedan! Vibrator se može koristiti za vlastiti užitak ili tokom odnosa s partnerom.

image

Vibrator je erotsko pomogalo za koje se odlučuju mnoge žene. Izbor u seks shopovima ili erotskim trgovinama je vrlo raznolik, tako da možete odabrati klasični vibrator, vibrator za G-točku, mini vibrator, koji može ići s vama bilo gdje, rabbit vibrator ili analni vibrator. Klasični vibratori su dostupni u živim nijansama ružičaste i ljubičaste ili u prirodnoj boji kože, što daje vrlo realan izgled. Vibratori se razlikuju i po dužini i širini te po postavkama vibracija.

Neki su izrađeni od plastike, gume, od posebnog silikona ili gela, a mogu biti i od keramike, metala ili stakla. Za kupnju prvog vibratora se najviše preporuča neki izrađen od plastike ili silikona, a takvi se i lako čiste. U bazi vibratori obično imaju kontrolu vibracija, a mnogi su i otporni na vodu i tako su pogodni za korištenje pod tušem ili u kadi. Prilikom odluke o kupovini vibratora prvo razmislite za što ćete ga koristiti jer postoje vibratori za unutarnju i za vanjsku stimulaciju.

Vanjski vibrator će se pobrinuti za podraživanje klitorisa, dok se oni za unutarnju stimulaciju koriste za podraživanje G točke. Vibratori se razlikuju po načinu i snazi vibriranja. Svaki vibrator vibrira, a snaga vibracija se razlikuje od modela do modela. Vibrator obično radi na baterije, a takvi su i najjednostavniji za korištenje. Odaberite onaj koji ima više razina vibracija, tako da možete odrediti što vam najbolje odgovara.

Vibrator G točke imaju zaobljen oblik, a dizajnirani su za izravnu stimulacije G-točke i mogu se lako držati i upravljati sa samo jednim prstom. Vrlo zgodan je mini vibrator, koji je zbog svoje male veličine pogodan za putovanja. Mini vibrator je pogodan i za sve početnike, a obično su izrađeni od plastike.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe