Vrste sportske opreme

18.12.2014. 3:02:00

Rekreacija je bitna u životu svake osobe. Dok neki vole trčanje, ili se bave plivanjem ili fitnesom, drugi vole igrati košarku, nogomet ili stolni tenis. Za to je potrebna određena sportska oprema kao što je košarkaški koš, stol za stolni tenis ili nogometna lopta. Bez njih ne ide!

image

Ukoliko u svoje dvorište želite postaviti košarkaški koš za povremeno bacanje lopte ili želite na kraju tjedna odigrati košarku sa prijateljima, pogledajte ponudu različitih koševa na našem tržištu. Možete birat između koša koji se instalira i samostojećeg koša, koji može biti prenosiv.

Prilikom kupnje pazite da je koš izrađen od izdržljivog i kvalitetnog materijala, i da je stabilan, ukoliko ste se odlučili za samostojeći koš. Provjerite promjer obruča koša, iako je većina koševa primjerena za igru u otvorenim i zatvorenim prostorima. Košarkaški koš je odlična ideja za poklon kojim ćete iznenaditi i razveseliti svoju djecu. Postoje modeli prilagođeni za dječju igru.

Neophodna sportska oprema za stolni tenis su reketi, loptica i stol za stolni tenis. Prije kupnje razmislite da li ćete ga koristiti samo u zatvorenom prostoru, u protivnom odaberite onaj koji je pogodan za igru na otvorenom i otporan na vremenske uvjete.

Stol za stolni tenis neka bude sklopiv i jednostavan za pomicanje i čišćenje, i neka ne zauzima puno prostora. Možete birati između različitih dimenzija stola, podesivim mrežicama, boja površina i materijala od kojeg je stol napravljen. Ukoliko ćete stol koristiti u zatvorenom prostoru, provjerite veličinu prostora i tek onda odlučite o veličini i kupovini stola. Nemojte zaboraviti rekete i lopticu za stolni tenis.

Sportska oprema potrebna za nogomet, osim sportske odjeće i obuće, su nogometni gol i nogometna lopta. Mora biti izdržljiva i otporna na udarce, da se ne uništi prebrzo. U isto vrijeme također mora dobro podnosi vlagu. Nogometna lopta bi trebala biti izrađena od visokokvalitetnih materijala, glatke površine, na dodir mora biti mekana.

Nogomet lopta mora biti kvalitetna jer će jedino na taj način dugo vremena održati svoj oblik. Ako igrate na asfaltnoj podlozi, neka nogometna lopta bude namijenjena igranju na asfaltu.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe