Zavedite erotskim čarapama

18.12.2014. 1:55:00

Iako redovito koristimo više vrsta čarapa možemo reći da imaju zajedničku namjenu – čuvati naše noge od hladnoće. Čarape mogu biti pletene, tople, pamučne, kratke, dokoljenke, najlonke...ali ima jedna vrsta čarapa koja je osobito privlačna muškom spolu – samostojeće čarape ili erotske čarape kao da su nastale s namjerom da rasplamsaju mušku maštu.

image

Pored čarapa koje nosimo svaki dan i koje svi lako mogu vidjeti, postoje čarape koje su namijenjene uglavnom jednom paru očiju i u kojima se žena može osjećati seksi i samouvjereno dok pokušava zavesti svog partnera. Samostojeće čarape, s obzirom na veliki izbor, uopće nije tako lako izabrati kao što biste mogli pomisliti. Erotske čarape mogu biti vrlo seksi samo ako odaberete one prave. Ako se odlučite na kupovinu trebali biste jako pažljivi s odabirom veličine –moraju biti dovoljno visoke i ne smiju biti labave oko noge kako ne bi lako skliznule. Naravno, problem labavosti uvijek možete riješiti podvezicama.

Erotske čarape dolaze u bezbrojnim kombinacijama uzoraka i materijala, ali ipak preporuka je da izabirete što jednostavnije uzorke, poput čarapa ukrašenih jednostavnim linijama. Odabrati možete i mrežaste samostojeće čarape koje mogu biti jako efektne i atraktivne posebice u crnoj ili bijeloj boji dok one crvene preporučamo samo najhrabrijima među vama!

Držite se načela, manje je više! Za dodatni sofisticirani izgled izaberite tanke čarape sa većim postotkom lycra vlakana. Imajte na umu da će se takve čarape vjerojatno i brzo poderati pa je moguće da budu samo za jednokratnu upotrebu.

Kod odabira samostojećih čarapa pripazite i na boju, nije svejedno koje će boje biti erotske čarape! Najbolje bi bilo da se boja čarapa slaže s bojom donjeg rublja, a dobar izbor su čarape boje kože ili čarape u crnoj boji. Crne samostojeće čarape, osim što izgledaju jako atraktivno i vizualno će učiniti vaše noge vitkijima. Ipak, najvažnija stvar na koju morate paziti kod kupovine samostojećih čarapa jest veličina. Nažalost, ovakve čarape nemate prilike isprobati prije kupovine pa morate biti jako pažljivi sa odabirom veličine, čarape ne smiju biti tijesne, a istovremeno ni labave kako vam ne bi ispadale.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe