Začinite svoj seksualni život dildom

18.12.2014. 7:17:00

Ako vi i vaš partner želite začiniti svoj seksualni život sa erotskim pomagalima i niste skloni strahovima i predrasudama, onda bi mogli razmisliti o kupnji dilda, umjetnog penisa, koji je namjenjen za gay parove kao i za heteroseksualne užitke. Izbor erotskih pomagala na tržištu danas je veoma raznolik, pa biste vrlo lako mogli naći ono pravo za vas!

image

Dildo dolazi u različitim veličinama, bojama, oblicima i izrađen je od različitih materijala. Tako možete kupiti dildo od keramike, stakla, gume ili želea. Dildo je vrlo realistično napravljen i može biti u verziji sa dvije glave. Prilikom odlučivanja granica vaših želja, umjetni penis je također dostupan u različitim debljinama i bojama. Uvijek možete izabrati dildo koji izgleda što prirodnije.

Neki modeli su pokretni i mogu se učvrstiti za podlogu. Žene dildo koriste za samozadovoljavanje, ali i da bi začinile seksualni život sa partnerom. Za takvu namjenu, najbolji je takozvani strap-on dildo, kojeg partner stavi oko struka. Strap-on također može vibrirati, pa sa njim muškarac može produljiti užitak svojoj partnerici. Koristeći dildo, muškarac nema problema sa preuranjenom ejakulacijom i može lakše zadovoljiti partnericu.

Strap-on obično dolazi u kompletu sa vibratorom, kojeg možete izabrati iz širokog asortimana, ovisno o vašem raspoloženju. Naravno, nemojte zaboraviti lubrikant, koji je neophodan prilikom korištenja dilda.

Strap-on je idealan za one koji bi željeli isprobati analni seks. Pa tako postoji analni dildo, među kojima možete odabrati i onaj koji je idealan za korištenje pod tušem. Kada odlučite što želite kupiti, provjerite kakva širina paše na njega i da je izrađen od kvalitetnog i sigurnog materijala. Dostupni sz različiti kompleti, koji su prvenstveno primjereni za početnike.

S obzirom na veličinu glave, analni dildo može biti pogodan i za muškarce i za žene, prilikom analne stimulacije.

Bez obzira za koji se dildo odlučili, posavjetujte se sa vašim partnerom, u suprotnom, kupite nešto po svojoj želji.

Na tržištu postoji veliki izbor erotskog pribora, dizajniran za sve one koji žele probati nešto novo i pri tom se ne ustručavaju.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe