Začinite svoj seksualni život prstenom za erekciju

18.12.2014. 6:55:00

Sa erotskim pomagalima poput erekcijskih prstena seksualno zadovoljstvo će biti veće i muškarcima i ženama. Erekcijski prsten je popularna erotska igračka i dostupan je sve veći izbor. Da li već znate kakav ćete izabrati za sebe i svog partnera?

image

Primarna svrha erekcijskog prstena je smanjiti protok krvi u penis i na taj način produljiti vrijeme erekcije. Za još više začinjen seksualni život pobrinuti će se vibracijski prsten, koji će vibriranjem dražiti klitoris i time dodatno povećati seksualni užitak.

Prsten može biti izrađen od različitih materijala, a najpopularniji materijal je cyberskin koji je i najrealniji, a tu je i prsten od mekšeg ili tvrđeg želatinastog materijala i silikonski prsten za penis koji je najjednostavniji za čišćenje.

Pozitivna osobina prstena izrađenih od tvrđih materijala je da ćete bolje osjećati vibracije, dok je mekši erekcijski prsten elastičniji i manje će smetati. Izbor ne varira samo između materijala od kojih prsten može biti napravljen, nego i između različitih modela. Tako možete odabrati kožni erekcijski prsten s jednom trakom, koja je podesiva i najprikladniji je izbor za početnike kod ovog erotskog pribora.

Čvrsti erekcijski prsten može biti prikladan izbor za iskusne parove, a za njih je tu naravno i vibrirajući prsten, koji ima vibracijski metak ili kuglice. Vibracijski prsten se može koristiti kako bi začinio predigru i za podražaje tijekom spolnog odnosa, samo trebate paziti da ga nikada ne koristite duže od 20 minuta, a potrebno je koristiti i lubrikant. Za one koji traže čak i dodatne podražaje postoje prsteni i naprave za stiskanje, ili razdvajanje mošnji i penisa na koje možete staviti i utege te tako još više povećati zadovoljstvo.

Prije nego što se odlučite na određeni model prstena, razmislite želite li da stalno vibrira i da pri upotrebi imate slobodne ruke. U tom slučaju, odličan izbor za vas je vibrirajući prsten koji djeluje bežično. Za još duže erekcije možete odabrati dvojni erekcijski prsten, sa dva vibratora, a na izboru su i erekcijski prsteni sa više stupnjeva vibracija.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe