Širok izbor kondoma

18.12.2014. 19:04:00

Kondomi su najčešća korištena zaštita pri seksualnom odnosu te štite ne samo od neželjene trudnoće već i od prijenosa spolno prenosivih bolesti. Najčešće ih koriste osobe koje često koji mijenjaju partnere,no naravno preporučuju se i za one sa stalnim partnerima. Danas na tržištu možemo naći širok raspon ponude različitih marki kondoma. Možete birati neke od najpopularnijih brandova kao što su Durex ili Trojan kondomi.

image

Prilikom kupnje kondoma je vrlo važno odabrati onaj pravi koji će vam pružiti isti užitak kao koji bi doživjeli bez njega. Možete odabrati kondome koje sadrže lubrikant ili spermicid te trebate izabrati odgovarajuću veličinu za lakše nanošenje. Također, dolaze u različitim bojama te mogu biti raznih voćnih okusa. Najčešće su napravljeni od lateksa ili plastike te stoga njihova površina može biti glatka ili rebrasta. Već spomenute marke kondoma se mogu pohvaliti širokim izborom te zasigurno i vi možete pronaći kondome koji će zadovoljiti vas i vašeg partnera.

Durex kondomi su vodeći svjetski brand kondoma koji nudi različite teksture, boje, okuse i veličine te su također jednostavni za korištenje i pružaju prirodniji osjećaj. Možete odabrati ekstra tanke koji će vam pružiti intenzivnije osjećaje ili možete odabrati neke s različitim voćnim okusima. Durex kondomi su također dostupni u ekstra veličini te rebrasti.

Kod nas su relativno nedavno stigli Trojan kondomi,inače najpoznatiji kondomi Amerike. Kod nas su zastupljeni sa sedam vrsta od kojih je vrlo interesantan onaj 15% veći od ostalih. Sve vrste pakirane su u kutiji od tri komada.

Primeros kondomi spadaju u jeftiniju kategoriju kondoma te se dijele u tri kategorije čiji su nosioci artikli You&Me, Classic (1+1) te ACT Jagoda.

Billyboy kondomi su također jedni od novijih kondoma na tržištu te se podosta odvajaju svojom inovativnošću pa tako uz razne boje, okuse, veličine i dodatke možemo i naći one bijele boje.

Izbor je vrlo raznolik te se danas mogu naručivati i online te izbjeći nespretnost kupnje u trgovini. Izaberite one koji će biti po svom obliku, veličini, okusu i drugim svojstvima biti najprikladniji za vas i vašeg partnera.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe