Što nam je sve potrebno za igranje golfa?

18.12.2014. 22:21:00

Golf je sport kojim se najčešće bave bogatiji ljudi. No, golf nije rezerviran samo za njih, jer danas imamo velik izbor opreme za golf po različitim cijenama.

image

Golf oprema se sastoji od odjeće, golf loptica i palica. Bez palica i loptice ne možete igrati golf, dok odjeća ne utječe direktno na igru. Ako se pošli igrati golf prvi put u životu evo nekoliko savjeta kako izabrati opremu. Kupite opremu koju ćete s užitkom koristiti i koja će vam najbolje odgovarati. Ako ne učinite tako, te kupite pogrešnu opremu, trošak za istu će se udvostručiti, zato vam savjetujemo da budete pažljivi. Ako idete prvi put igrati golf, možete igrati u običnoj odjeći, a ako se odlučite golf igrati češće, lako kupite prikladnu odjeću.

Osim palica i loptica, bit će vam potrebna i torba u kojoj ćete ih nositi po terenu. Dizajnirane su za različite količine palica, a ponekad imaju dodatan prostor za stvari. Mjesto za piće ili mobitel također je predviđeno na torbi.

Postoje i cipele koje su dizajnirane za igranje golfa. Dizajnirane su tako da bi se mogli što lakše kretati po golf terenima, bili oni mokri ili suhi.

Također postoje majice, hlače i veste dizajnirane samo za igrače golfa. To ipak koriste entuzijasti koji žele pokazati svoju odanost opremi.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe