Ženski bicikl

18.12.2014. 23:19:00

Bicikl je odlično prijevozno sredstvo za grad, a ni pronalaženje parkirnog mjesta više nije problem. Njime možete doći u centar grada, dok s automobilom to ne možete. Imamo muške i ženske bicikle.

image

Ženski gradski bicikl dizajniran je za žene, dok muški bicikl mogu koristiti oba spola. Prodaju se u svim trgovinama sa sportskom opremom, ali ih u ponudi ima manje nego muških. Iz tog razloga bolje je potražiti ženski bicikl na internetu, pa tek tada otići u trgovinu gdje ste pronašli model za sebe, ako bi uštedjeli na vremenu.

Vožnja bicikla može biti izvrsna rekreacija, što je dobro za zdravlje. Naravno, ako ga mudro koristite, ne vozite po kiši i snijegu, baš iz zdravstvenih razloga. Prilikom kupnje obratite pozornost na veličinu okvira, broj zupčanika, kočnice, te drugu opremu kao što je mjenjač, ručice mjenjača i sl.

Prave dimenzije bicikla za vas provjerite tako da sjednete na njega, te ga pokušate voziti. Ako ne možete dosegnuti tlo kada se zaustavite ili ga dodirujte samo vrhom prstiju, tada je taj bicikl za vas previsok.

Broj zupčanika je važan kako bi mogli prebacivati brzine, te voziti uzbrdo bez prevelikog napora. S većim brojem zupčanika lakše ćete voziti bicikl, te lakše odrediti željenu brzinu i snagu koju koristite pri usponu.

Na našim stranicama možete usporediti u različitim trgovinama cijene i proizvođače ženskih bicikala. Primijetit ćete da cijena bicikla ovisi o opremi koja se nalazi na biciklu. Nakon kupnje, potrebno je osigurati se od krađe bicikla.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe