Sa stylusom do jednostavnije upotrebe tableta!

12.11.2014. 13:11:06

Stylus oslovka, dizajnirana posebno za elektroničke uređaje sa zaslonima osjetljivim na dodir čini upotrebu dlanovnika, pametnih telefona, tableta pa i prijenosnika znatno jednostavnijom i bržom. Princip upotrebe je isti kao i kod obične olovke a glavna razlika je u tome što stylus na svom vrhu ima kuglicu od plastike ili tekstila koja neće oštetiti površinu zaslona.

image

Želiš upravljati tabletom još jednostavnije i brže? KLIKNI OVDJE i provjeri ponudu stylusa za tablice!

Olovke kao i pribor za tablete su djetinjasto jednostavni za upotrebu. Glavna prednost, u odnosu na uobičajeno pretraživanje i snalaženje prstima po zaslonu, je u tome što za sobom ne ostavljaju masne i prljave tragove, a osim toga upotreba stylusa omogućava znatno preciznije upravljanje zaslonom, što je posebno praktično za uređaje manjih dimenzija ekrana.

Ideja ti se sviđa, ali ne znaš kako upotrebljavati stylus? U nastavku potražite nekoliko korisnih savjeta!

Prije upotrebe, baš kao i kod ostalih proizvoda, prvo pročitajte uputstva za upotrebu i pregledajte ambalažu proizvoda kako biste pronašli informacije o sigurnom načinu korištenja i čišćenja olovke, ali i druge korisne naputke. Vrh olovke prislonite na zaslon na dodir, točnije na ikonu ili mapu koje želite otvoriti.

Upotreba stylusa je vrlo jednostavna i intuitivna,  upotrebljavajte ga baš kao i miš za računalo.  Dokumente možeš otvoriti  laganim dodirom olovke koja može kliziti po cijelom ekranu bez da imalo ošteti površinu zaslona. Sa stylusom će upravljanje zaslonom i pisanje biti znatno jednostavnije i lakše a dodatna prednost stylusa je i lakše upravljanje i nadzor nad uređajem. 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe