Doživi Android na televizoru

22.12.2014. 14:12:23

Bogat izbor sadržaja koji nam je do sada bio dostupan putem pametnih telefona i tablet računala proširio se na televizore. Prva europski televizor s ugrađenim sustavom Android ™ omogućuje ti više od uobičajenog iskustva gledanja tv-a, te proširuje mogućnosti Smart TV platforme.

image

Philips TV s ugrađenim sustavom Android ™ kombinira moć, performanse i sadržajem bogat Google Play ™. U najnovijim modelima imamo kombinaciju brzog procesora i prijateljskog sučelja, što ga čini laganim za korištenje i izabiranje sadržaja. Na jednostavan način možemo odabrati, organizirati i koristiti aplikacije iz Google Play ™, Chrome ™ te Skype ™, Twitter ™, Facebook ™ i YouTube ™.

Google Play ™ je prava riznica zabave. Ljubiteljima igara ponuđene su omiljene igre, od akcijskih, sportskih do logičkih. Za istinski doživljaj igranja koristimo igraću konzolu, koja se samo uključi preko USB-a i surađuje s TV-om. Ako među TV programima ne možeš pronaći odgovarajući sadržaj, Android nudi rješenje. S pristupom programima kao što su YouTube ™ i Google Play Movies & TV, uvijek ćeš biti u mogućnosti gledati filmove, serije, spotove i koncerte koje želiš.

Android ™ također nudi široki raspon aplikacija za vježbanje. Od DailyBurn pa do besplatnih video isječaka za vježbanje, potrebna je samo tvoja volja i možeš početi topiti višak masti ispred televizora. Televizor s Android ™ sustavom je također odličan i pametan prijatelj tvog djeteta. Igre, zagonetke, kvizovi, sve je spremno, djeca mogu isprobati svoje vještine i naučiti nešto novo. TV je također neophodan partner za večernju zabavu s prijateljima; priredi karaoke ili kreiraj glazbenu listu pjesama koje voliš - Android ™ aplikacije omogućavaju ti upravo to.

Sav taj raznoliki sadržaj dostupan je vrlo jednostavno. Prije nego instaliraš željenu aplikaciju, prijaviš se preko svog Google računa. To radiš u postavkama mogućnosti - Opće postavke - Postavke za Android i pod karticom "račun" dodaš novi račun. Ako već imaš korisnički račun, odabereš opciju da uneseš svoje podatke, potvrdiš i pristup ti je omogućen, ali također možeš stvoriti i potpuno novi račun. Instalacija je jednostavna: u trgovini Google Play™ odabereš željenu aplikaciju, klikneš instaliraj, potvrdiš odabir i nakon preuzimanja, aplikacija se prikaže na zaslonu.

Više informacija možeš naći ovdje ili na Facebooku Philips Hrvatska.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe