Božićni pokloni u zadnji čas? Napravi ih kod kuće!

24.12.2014. 11:55:20

Ponestalo ti je ideja za ovogodišnje božićne darove? Uz malo truda i kreativnosti možeš čudesna iznenađenja pripremiti i kod kuće. Osim što ćeš na taj način vjerojatno uštedjeti koju kunu, bližnjima ćeš pokloniti originalne i jedinstvene poklone. U nastavku provjeri neke od ideja!

image

Ako želiš napraviti jedinstvene božićne sobove od praznih boca pive, KLIKNI OVDJE i provjeri bogatu ponudu različitih vrsta piva :)

1. Za nekoga od svojih bližnjih možeš napraviti personaliziranu šalicu. Kupi bijelu keramičku šalicu, nabavi nekoliko flomastera u raznim bojama koji su namijenjeni pisanju po staklu i keramici. Šalicu ispiši prigodnim željama, iscrtaj ukrasnim motivima, mogućnosti su beskonačne. Pričekaj samo malo da se boje osuše i kreativna personalizirana šalica je spremna!

2. Odlična ideja za poklon, kojim ćeš istovremeno izraziti svoju umjetničku stranu, predstavlja oslikana jastučnica. Trebat će ti boje za tkaninu ili tempere kojima ćeš po jastučnici ispisati poruke ili nacrtati neki božićni motiv. Pogledaj sliku, samo otisci ruku i stopala zajedno mogu napraviti zgodnog božićnog soba.

3. Svim sladokuscima pripremite slatke snjegoviće. Trebat će ti tri manje staklenke i nekoliko ukrasnih vrpci. Svaku od staklenki napuni različitim slatkišima, kremom od čokolade, bombonima – posloži ih jednu na drugu i poveži ukrasnim vrpcama. Osim toga, u staklenke možeš pripremiti i pokloniti suhe sastojke za čokoladne keksiće ili sličnu poslasticu.

4. Imaš li među svojim prijateljima ljubitelja piva? Ako da, pokušaj s ovom idejom -  provjeri koje su mu/njoj omiljene vrste piva  i kupi paket od šest boca i ukrasi ih u božićnom duhu. Možeš im dodati naljepnice za oči i nos, a na vrh staviti žicu u obliku rogova. Tako se boce piva pretvaraju u omiljen božićni lik soba (pogledaj sliku na vrhu)

5. Paketiće kokica omotaj bijelim papirom na kojega možeš nešto nacrtati i napisati. Mi predlažemo crne oči, narančasti nos i na vrhu komad crnog papira umjesto šešira. Paketiće omotajte ukrasnom vrpcom umjesto šala i veseli snjegović je spreman. 

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe